Budapesten miért az idősek a segítőkészek?
Egy jól öltözött fiatal lány voltam, sosem metróztam még. Az idősek tök aranyosan válaszolgattak... Más meg átnézett rajtam,mikor mondtam,hogy elnézést egy pillanatra tudna segíteni... Nagyon rohantam mindenhova,a következővel már lekéstem volna a 200 km-es távolságit. Q végére belejöttem.
Nem voltam elveszett sem, csak életemben nem metróztam... Vidéken meg mindenki a pofádba mászik és kombinál,hogy hova mikor utazol... Ez tetszik...
Viszont ezeket az sem érdekelné,ha valaki ott esik össze... Peeig ma én is majdnem elájultam...
Imárom ezt a várost,de mrg van az ára, hogy nem figyelgetnek,mert ha baj van,akkor sem törődnek...
Ui: Metrón sosincs ellenőr? Miért akartak fiatalokma minden járókelőrr egy kis darab gumicukorszerűt rásózni? Teszt lehetett?
Ha valaki úgy jön oda, "hogy elnézést tudna segíteni" az pénzt koldulna.
Ha mindegyiknek megállnál sosem érnél célba.
Nem úgy néztem ki a Burberry kabátomban,mint aki koldulna... 1 percet sem beszéltem egyikkel sem, de simán arrébb nézett, pedig csak annit mondtam,h elnézést. Mondjuk még a jobbik esett,mint kisvárosban rád hívják a rendőrséget,mert "sokat sétálsz egyedül és gyanús vagy".
Vettem jegyet,de amúgy ha pesti lennél,tök felesleges.
Nekem tetszett :) Visszafele is ezzel jöttem.
Most már töbvet nem kell segítséget kérnem...
Nekem nondott Kőbánya se semmit... Még csak lyukasztsni sem tudtam... De tök jó a metró. Negengedhettem volba a taxit is,de ezzel időt spóroltam....
Szerintem nem kéregetés, ez a szövrg,hogy "bocsábat, melyik metró megy a nyugati felé".
Tényleg, csak idősebb segített... Szerintem ilyen teszt lehetett ez is, ki mit fogad el
Jó engem is legalább 10 faszi meg akart állítani "de csini vagy, lenne kedved...". De tovább mentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!