Így 2019-ben az emberek miért csinálnak szelfit ha mennek valahova?
Mert kiposztolhatják, hogy ott voltak. Régen is voltak akik sokat fotóztak, csak nem volt rá igény, hogy ezt megosszák mindenkivel. Most már majdnem mindenki csinálja.
Én inkább megélem a pillanatot. Nem akarok senkit bántani, de aki koncerten ugrálás helyett beáll elém, meg se mozdul, és csak kamerázik,- és látod, hogy kb semmit nem vesz, és később úgyis meg tudná nézni, mert kameráznak,- na, hát csak ők azok akik idegesítenek.
A többiek nem érdekelnek, mert nincsenek az utamban, meg elgörgetem, az élményeiket közösségi oldalakon.
Nekem a szelfizéssel nincs bajom, én is azon vagyok fent akadva amit a 4-es válaszoló ír.
Pl utcai zenészről is nézek videót és látom hogy a közönsége 3/4-e kameráz, tehát ott van az eseményen de ő a telefonja kijelzőén keresztül nézi... wtf ennek mi értelmi, a jelentősebb eseményeket ha újra megakarná nézni akkor úgyis megtudja online nézni jobb minőségben, a jelentéktelenebbeket meg kb minek megörökíteni, főleg hogy ezzel olyan mintha ott se lett volna mert a hülye kamerázásával van elfoglalva. Egyik rokonomnak nemrég volt a temetése, a saját anyja konkrétan végigkamerázta az egész rohadt templomi megemlékezést, nem is értettem hogy hogy lehet valaki ekkora pöc$... És ezt nem kitaláltam, ez pár hónapja volt a szemem láttára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!