Ez így rendben van?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy szükségem van egy kis szeretetre, de az embereket utálom. Nem tudnék és nem is akarok barátnőt szerezni, mert tudom nem bírnék ki egy személy mellett huzamosabb időt (még a szüleimmel sem). Nem tervezek családot alapítani sem. A kutyám az egyetlen, aki valójában feltud vidítani és értelmet adni a napjaimnak. Néha esküszöm azt érzem, jobban szeretem mint a saját szüleimet.2019. márc. 14. 21:10
1/4 A kérdező kommentje:
17/F
2019. márc. 14. 21:10
3/4 A kérdező kommentje:
Nem. Azt gondolják, hogy csak egyszerűen magamnak való vagyok.
2019. márc. 16. 14:27
4/4 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, nem nincs rendben.
Valami hobbival, sportal megpróbálhatnád földobni a mindennapjaidat. Előbb utóbb csak találsz majd valamit a kutyádon kívul ami boldoggá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!