Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy badoo-n találtam 1 lányt , aki nem sokkal azután megtaláltam facebookon is , mit írjak neki hogy ne legyek túl bunkó ismereletlen , de azért hassak is rá valamilyen szinten2019. febr. 25. 17:56
1/3 anonim válasza:
Ha nem ő adta meg a teljes nevét akkor face en semmit. Gyűlölöm amikor valaki lát társkeresőn és megkeres főleg ha tinderen talál ahol valószínűleg okkal nem állunk párban.
Nálam instant törlés, tiltás.
2/3 anonim válasza:
A kapott privátra válaszolva:
Mint mondtam face-en semminek. Eléggé ijesztő belegondolni, hogy egy vadidegen pasas x időt töltött el az adatlapom megkeresésével.
Arra, hogy ki minek örül nincs recept. 2-3 normális, helyesírási hiba nélküli mondatnak örülök. Esetleg feldobott témának, vagy kérdésnek.
3/3 anonim válasza:
Örülj neki,h szóbaálnak veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!