Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy csaj meghívott már...

Ha egy csaj meghívott már moziba gyorsétterembe sétálni koncertre és sehova se mentem el vele az minek próbálkozik újra? Most épp buliba hívott oda se megyek vele persze

Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy szoktad lemondani? Mert ha peldaul azt mondod neki figyi mar max legkozelebb akkor ne lepodj meg ha kerdezi ujra

Mondtad mar neki valaha, hogy vele nem szeretnel sehova menni? Es ennek ellenere hivogat?

2019. febr. 22. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez a munkaügyis bombanős. Szóba se állnak vele a nők.
2019. febr. 23. 08:51
 13/17 A kérdező kommentje:

"Mondtad mar neki valaha, hogy vele nem szeretnel sehova menni? "

Hát ezt így hogy veled aztán soha sehova ezt így még nem toltam a képébe.

Miért ezt kéne? És ha ezt tenném akkor meg még én lennék a gonosz mi a végén??

2019. febr. 23. 09:34
 14/17 VarSzagy válasza:
100%
jó hülye vagy. Mond meg hogy nem akarsz sehova se elmenni(vele).Másrészt ez a te problémád
2019. febr. 24. 10:57
 15/17 A kérdező kommentje:

"Másrészt ez a te problémád

"

Állítottam valaha ennek ellenkezőjét?

2019. febr. 24. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Ezt ugy ertettem nyilvan nem kell kulon bunkonak lenni, de legyel egyertelmu. Mert neha nem akarunk valakit megbantani es ezert ugy fogalmazunk, hogy azt a masik veheti talan-nak. Mond meg neki, hogy jelenleg nem szeretnel parkapcsolatot es nem erzed kenyelmesnek vele talalkozni, mert randi szagu lenne a dolog.
2019. febr. 25. 20:15
 17/17 A kérdező kommentje:

"Mond meg neki, hogy jelenleg nem szeretnel parkapcsolato"

Akkor máris hazudnék egy nagyot bele a képébe... mert hogyne szeretnék. de nem vele.

vele semmit se szeretnék.

2019. febr. 26. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!