Tényleg bunkóság jogász ismerőstől jogi tanácsit kérni ingyen?
Nem illik, mert voltaképpen kihasználjátok a szakmai tudását. Ha jogi tanácsot kérsz akkor legalább adj neki egy kis pénzt. ha nem fogadja el, akkor valami minőségi piát.
Egy idő után tényleg bosszantó ha mindenki "ingyen" kér segítséget.
Egy 10 percig beszéltünk róla, semmi komoly.
De rájöttem, hogy ilyet nem illik. "Na te akkor tudsz nekem segíteni, feljelenthetem ezt a fazont?" ennyi volt szóval semmi komoly...
De ha elmész egy jogászhoz, akkor ott is ezt a kérdést teszed fel neki.
"Ön tud segíteni nekem, feljelenthetem a pasast?" A jogász elmondja mit kéne csinálni, vagyis jogi tanácsadást ad neked. Te megköszönöd, majd kifizeted az X. összeget amennyibe került.
A barátodat meg ingyen használjátok.. Azzal védekeztek, hogy csak 1 kérdés volt, és 10 percig beszélgettünk..Na ezért nem illik ezt csinálni.
10 percig beszéltünk róla
naponta csak 5 ember kérdez tőle valami kis semmiséget az már majdnem 1 órájába fáj... elhiheted hogy nem csak te kérdezel tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!