Szerintetek ha egy osztálytalálkozón előjön a nemiség kérdése, akkor ezt hogyan lehet hárítani?
Én harminc évesen vesztettem el a szüzességem, amit face to face nem merek bevallani más férfiak előtt, mert gondolom mindenkinek előbb sikerült, mint nekem. Ezért nem is merek elmenni egyetlen találkozóra sem. Nehogy leszóljanak, illetve nevetség tárgya legyek.
Máskülönben meg senkinek semmi köze hozzá.
Szerintem ez ilyen formában nem jön elő egy osztálytalálkozón, hogy "hé, Lajos, te mikor veszítetted el?"
Miért gondolod, hogy igen?
Kétlem, hogy téma lenne.
Hazudni meg lehet.
1. Fogadd gratulációmat, mert én meg 38 évesen!
2. "Máskülönben meg senkinek semmi köze hozzá." Így van, és ennek megfelelően ez nem is téma az osztálytalálkozón. Ott az a téma, hogy ki házasodott vagy vált el, van gyereke, várandós, és MIT DOLGOZIK, MIT TERVEZ. Ráadásul sok ember van ott, emiatt aligha jut idő ÉS SZÁNDÉK, hogy a nemi életeddel foglalkozzanak. Remélik, de nem mondják, hogy minden OKÉ.
Szerintem sem fog előjönni, de ha mégis, nagyon könnyű hárítani:
-Gézukám, beakadt a lemez jó húsz évre? (Itt annyit mondasz, ahány éves az osztálytalálkozó.) Aztán felteszel neki egy kérdést teljesen más témában.
Vagy:
- Ez a téma már kamaszként is ciki volt, most meg főleg. És azonnal felteszel neki egy normális kérdést, akár azt, hogy hogy van mostanában.
Azért kell továbbvinni a beszélgetést, hogy ne légy hangulatgyilkos, de ne is menj bele ilyen gáz témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!