Szerintetek mennyire gáz, ha egy plüssállat a legjobb barátom? L/24
Kamu kérdés. Ha 18 éveset irtál volna talán hihetőbb lenne de 24 évesen ezt pszihiátriai betegségnek hivják ha egy felnőtt lány plüssfigurával beszélget.
Ne szórakozz beteg emberek gondjaival...
Most jönni fog nemsoká pár (szintén introvertált) srác, akik majd próbálnak neked benyalni és bizonygatni, hogy ezzel nincsen semmi baj és ez tök normális, de ne higgy nekik.
Kisgyerekként még oké, ovisként és kisiskolásként én is beszéltem a játékaimhoz, de 24 évesen?? Na, ne már!
Nem azt mondom, hogy egyik napról a másikra szokj le erről a furcsaságodról, mert ez nyilván nem megy varázsütésre. De szép lassan azért próbálj meg valódi embereket keresni, akikkel kommunikálhatsz, ugyanis a kérdésedből egyértelműen látszik, hogy a lelked mélyén igenis vágysz erre.
Aki szánalmasnak nevez vagy elítél az ezzel magát minősíti.
Tisztellek, hogy felvállalod magad, nem kell a sok hamis barát, a lényeg, hogy találd meg azt az utat ami neked megfelel és ahogyan jól érzed magad.
Figyu,ha szervalnal magadnak egy kutyat,maris szintetlepnel. Lennenek barataid altala es egy kutya eletet ezzel jobba tenned! Es normalisnak tartananak. Kulonbseg: Ot etetni es setaltatni kellene meg futni vele.
N/36
4-es vagyok.
Na, pont az ilyenekről beszéltem, mint az előttem lévő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!