Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Szerintetek mennyire gáz, ha egy plüssállat a legjobb barátom? L/24

Figyelt kérdés
Neki minden problémámat ki tudom beszélni, megnyugtat amikor átölelem. Alapból elég introvertált vagyok, de lehet, hogy ez már azért túlzás?

2019. jan. 29. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
szerintem nincs ezzel semmi gond. a plüssöd meg igazán szerencsés, mert nem sok plüss mondhatja el, hogy egy ilyen ember a barátja.
2019. jan. 29. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
24 évesen ez nem a legjobb dolog. Muszáj lenne előre lépni, fejlődni. Társasági élet, barátok, párok, élő - lélegző emberek. Egy plüss nem lehet a legjobb barátod, mert ő arra lehet jó, hogy levezesd néha a feszültséged. De azt sem plüssökön kéne. Engedd el Wilson kezét, válaszd az életet, boldogabb, teljesebb leszel.
2019. jan. 29. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Kamu kérdés. Ha 18 éveset irtál volna talán hihetőbb lenne de 24 évesen ezt pszihiátriai betegségnek hivják ha egy felnőtt lány plüssfigurával beszélget.

Ne szórakozz beteg emberek gondjaival...

2019. jan. 29. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Most jönni fog nemsoká pár (szintén introvertált) srác, akik majd próbálnak neked benyalni és bizonygatni, hogy ezzel nincsen semmi baj és ez tök normális, de ne higgy nekik.

Kisgyerekként még oké, ovisként és kisiskolásként én is beszéltem a játékaimhoz, de 24 évesen?? Na, ne már!

Nem azt mondom, hogy egyik napról a másikra szokj le erről a furcsaságodról, mert ez nyilván nem megy varázsütésre. De szép lassan azért próbálj meg valódi embereket keresni, akikkel kommunikálhatsz, ugyanis a kérdésedből egyértelműen látszik, hogy a lelked mélyén igenis vágysz erre.

2019. jan. 29. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Szánalmas.
2019. jan. 29. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

Aki szánalmasnak nevez vagy elítél az ezzel magát minősíti.

Tisztellek, hogy felvállalod magad, nem kell a sok hamis barát, a lényeg, hogy találd meg azt az utat ami neked megfelel és ahogyan jól érzed magad.

2019. jan. 29. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Figyu,ha szervalnal magadnak egy kutyat,maris szintetlepnel. Lennenek barataid altala es egy kutya eletet ezzel jobba tenned! Es normalisnak tartananak. Kulonbseg: Ot etetni es setaltatni kellene meg futni vele.

N/36

2019. jan. 30. 02:13
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Ne higgy nekik. Át akarják mosni az agyad. Azért akarják benagyarazni, hogy ez rossz, mert nekik már boldogtalan, szánalmas a felnottes életük. Ezért legyen a másik is az
2019. jan. 30. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Na, pont az ilyenekről beszéltem, mint az előttem lévő :D

2019. jan. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!