Szerintetek tényleg rászolgáltam a büntetésre?
Figyelt kérdés
Ma az egyetemen előadáson körben ültünk és én néha lopva pillantásokat vetettem egy lányra. Nem egész végig őt néztem, hanem csak néha rápillantottam. Fél óra vagy háromnegyed óra elteltével kiment a teremből. Szerintem miattam. Arra vagyok kíváncsi, milyen büntetés jár most nekem. Én magamért vállalom a felelősséget.2019. jan. 24. 20:52
1/10 anonim válasza:
Keresztre feszítenek. Sajnálom. Meg kell tanulnod a leckét.
2/10 nemaRendőrség válasza:
Január közepén egyetemen előadás...
3/10 acelsziv válasza:
Bölcsész vagy mi? Azok bolondulnak meg ilyen hamar.
4/10 anonim válasza:
Ilyenkor el gondolkodok azon, hogy aki létrehozta ezt az oldalt, jó nagy hibát vétet, hisz teret adott az ilyen idiótáknak, mint a kérdező!!
5/10 anonim válasza:
Tételezzük fel, hogy a kérdés komoly!
Engem komolyan rettegéssel tölt el, hogy egy ilyen ember diplomát kaphat és egyszer ő fog műteni, vagy oktatni a gyermekem, vagy ápolni az apámat. Félek!!!
6/10 anonim válasza:
Max vizsgán lehettél, úgyhogy jó kamu sztori.
7/10 anonim válasza:
Életed vegéig fog tartani ez az állapoz, ha ránézel egy lányra Angela Merkel német kancellárt fogod látni helyette... mesztelenül ...
8/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem akartam írni, hogy hol történt, mert félek, hogy rám ismernek. Azt is tudom már egy ideje, hogy én kisember vagyok, akibe mindenki belerúg, egy r..hadék kis törlőrongy. Azt is feltételeztem, hogy az a lány engem el fog küldeni melegebb éghajlatra, mert nekem nincs jogom ránézni. Egy ideje a volt angoltanárom lehallgatja a házi telefonunkat. A volt főnököm, amikor elkerültem a munkahelyről, akkor nem törölte az e-mailemet, hogy ellenőrizhessen azon keresztül.
2019. jan. 24. 23:04
9/10 anonim válasza:
Tippelek!
Elfogyott a skizó gyógyszered?
10/10 anonim válasza:
Jajj az első és a 7. válaszolón jót nevettem😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!