Ti havi hány bulit engednétek meg a 15 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
Eddig nem ment ilyen helyekre ( fél ev múlva lesz 16 ) és mostanában az unokatesója (aki 100 kmre lakik) rendezett két házibulit, arra elengedtem. Mondta hogy összehaverkodott ott másokkal, és hívták el ugyanott Pesten. Én erre egyből nemet mondtam, de elkezdett győzködni hogy ugyanaz a társaság lesz csak más helyen lesznek stb. Amúgy rendes lány, kicsit szétszórt, de takarít, szokott segíteni. Az eddigi két buliból teljesen normálisan jött haza. Ti elengednétek?2019. jan. 21. 22:02
11/26 A kérdező kommentje:
De nem engedem el szerintem... csak annyira örült hogy végre van kikkel "lógnia" ( ez a kettő volt az első bulija )
2019. jan. 22. 16:11
12/26 anonim válasza:
én is azt mondom hogy ne, ahogy már leírtam.. Kicsit idősebb vagyok mint ő de én sose voltam, és nem is fogok ilyen gyökér társaságba keveredni. Komolyan sajnálom az olyan lányokat akikre nem vigyáznak a szülei, és olyan ribik lesznek belőlük.
13/26 A kérdező kommentje:
De ő nem "ribi" és attól hogy valaki bulizik még nem lesz gyökér..
2019. jan. 22. 16:54
14/26 anonim válasza:
Dehogynem :D Ilyen társaságokba belőle is az lesz, ha hozzászokik. Nem egy lányt láttam már tönkremenni mert nem volt olyan mint a többiek. Sőt, az egyik lány akivel beszéltem buli nélkül is melltartóba kezdett pózolgatni. Undorító. Jobb ettől megvédeni őket.
15/26 anonim válasza:
17 éves koráig én nem engedném el. Utána is csak akkor, ha kész minden lecke.
16/26 anonim válasza:
Nem kell engem győzködni, hogy normális egy ennyi idős lánynak ilyen helyekre járni. Te vagy az anyja (vagy apja, a nemedet nem írtad le), te döntöd el, hogy mit engedsz neki és mit nem. Ha szerinted mehet, akkor engedd, szerintem akkor sem való egy 15 évesnek ilyesmi és a véleményünket kérted, úgyhogy leírtam.
17/26 A kérdező kommentje:
Én nem győzködök senkit, csak úgy érzem félreértitek a helyzetet.
"Ilyen helyekre?" Mármint az unokatesójához? Nem discoba mennek hanem egymáshoz... Olyan érveket hoztok fel néhányan aminek semmi értelme, ha ezeket hozom fel hogy ugyan miért nem engedem el, ezekre simán "visszavág"... az a bajom hogy tenyleg nagyon sokat segít(pl házimunka) kitűnő tanuló egyébként, és nem nagyon szokott kérni semmit.. de majd mondom hogy nyáron elengedem, úgyis akkor lesz 16.
2019. jan. 22. 19:30
18/26 anonim válasza:
"ilyen helyekre" arra vonatkozott, hogy isznak, hogy nem tudod, kik vannak ott (attól, hogy facebookon láttad valaki profilját, még nem ismered). De ahogy már írtam, a te gyereked, a te felelősséged.
19/26 anonim válasza:
Így van utolsó, erre céloztam. Egy buliba mindig eljön az ivás, aztán a hülyeség a rib-ckodás stb stb. Akár mennyire rinyál egy lány, jobban jáér ha kimarad ezekből. Én például sose lennék együtt olyan lánnyal aki ilyeneket csinál/csinált.
20/26 anonim válasza:
Elhiszem, hogy ti ilyen nagyon modern szülők vagytok, hogy engeditek a 15 éves lányotokat bulizni-mint ahogy sokan-de szerinted ez komolyan normális? Inni, bulizni ennyi idősen. Mondom ezt úgy, hogy 16 éves lány vagyok és hidd el, hogy a mi osztályunkban(elit iskola) pont az ilyen, “iszok, mert pia nélkül nem tudom jól érezni magam” lányokat nézik le. 15 évesen basszus. Gratulálok neki,hogy ilyen szar a baráti köre, hogy józanul nem tudja jól érezni magát. Egyébként meg hogyha kikéred az emberek véleményét, akkor fogadd is el azokat. Üdv: 16 éves életcélokkal teli józan lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!