Ismer valaki anonim beszélgetős oldalt?
Figyelt kérdés
Szeretnék új emberekkel beszélgetni, de nem olyan platformokon, mint facebook, insta stb, hanem amiben csak egy nicknevet kell megadni.2019. jan. 7. 17:49
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de olyan közöset szeretnék, amiben feldob valaki egy témát, és mindenki hozzá szólhat.
2019. jan. 7. 18:08
4/9 anonim válasza:
akárhova regizhetsz nevtelenul (is)
7/9 anonim válasza:
off: a gyalogló meg chat.hu, első válaszoló?:)
a chat.hut 5 éve hagytam ott, mert már csak pár százan maradtak - régen több ezren voltak, köztük fiatalabbak is
a gyalogló is erős lejtmenetben van évek óta, most májustól meg új tulajdonosok vannak, aki minden intézkedésükkel tovább rombolták: szobákat szüntettek meg, idi.órákból cisnáltak moderátort, annyira agyonszabályozták az egészet, h egy nyugdíjas klub lett az egészből.
kérdező, nincsenek már normális chatek, esetleg egy-két fórumra beírhatsz, hátha.
8/9 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon szomorú hallani :( Kipróbáltam egyébként a chat.hut, de nem az én korosztályomnak való...
2019. jan. 8. 14:20
9/9 anonim válasza:
miért, mennyi idős vagy?:)
én is azért hagytam ott a chateket, mert így 30 évesen azt éreztem, h nem nekem való.
40-60 évesek vannak már inkább fent, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!