Az előbb beszélgettem valakivel egy anonim oldalon, anotalknak hívják. Csak játszottam vele, de minden szavam ette. Erről jutottak eszembe a következő gondolatok. Ti mit gondoltok?
Érdekes gondolatot és több gondolatot is szült bennem.
-Ki elárulja azt ki szìvből szereti és bìzik benne az a világ leg gonosszabb elmebetege
- Az ilyen csalódások erősebbé teszik a naiv embert. És ne akarj olyan embert ellenségedül akit az árulás és a csalódás tett erőssé.
-Továbbá sose hidd hogy te vagy a legokosabb. A kellék, a báb aki a történet szerint nem lát tovább. Lehet hogy nem is oly ártatlan védtelen és naiv mint amilyennek tűnik. A legokosabb sosem mutatja ki mennyire az is. Háttérből uralja a történteket, és jót nevet.
Ne haragudj de én is feladtam az olvasást pár sor után. Ezek a gondolatok előbb utóbb minden emberben megfogalmazódnak kinek előbb kinek kesobb
Semmi uj
Szép költemény. Nem vagyok nagy költő de megpróbálok választ szavalni rá 😀
Kedvesem ki elárult bosszút érdemel,
Hadd higyje csak azt elment az ép esze
Legyen benne izgalom és félelem mert kit elárult nem felejt. Meg bosszulta magát; rá hozzta a frászt. Ezzel továbblépet és elengedte a szukát. Rájött hogy ki neki oly fontos volt egy szìvtelem dög, ezért nem tagadja nem sóvárog utánna már. Legyen csak boldog más karjaiban mìg én a nimfo pincércsajt reszelem a földön.
Oké nem egy Shaksper de 12 óra meló után azért nem rossz 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!