Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szeretném, hogy bántsanak?

Miért szeretném, hogy bántsanak?

Figyelt kérdés

Szóval, az van hogy én szoktam képzelődni, álmodozni. Szerintem csinálják még egy páran. Meglátok valami helyes pasit és elképzelem hogy mi lenne ha mi járnánk, mit csinálnánk, hogy csókól stb. És az ilyen kis elgondolásokban mindig szokott lenni valami erőszakos rész. Pl. valami nem tetszik neki és ezért megüt én ilyenkor sírni szoktam (csak, hogy tisztázzuk ezek a fejemben vannak és én találom őket ki) ezután pedig rájön hogy mit is művelt és megvigasztal vagy elrabolnak aztán megment, de azt is elképzelem hogy milyen szörnyűségeket művel velem az elrablóm mert élvezem hogy bánt, meg még ilyesmik.

Miért szeretek ilyeneket elképzelni?

Mondhatni normális családom van, a szüleim elváltak, anyám részéről sok érzelmi zsarolást kaptam ami mindig nagyon fájt, mert érzékeny lelkű vagyok. De amúgy nem volt olyan hűderossz gyerekkorom, apukámmal nagyon jóban vagyok, ő sosem bántott.

Még nem volt párkapcsolatom, mivel fiatal vagyok (16) de volt már hogy udvaroltak. De valahogy azok akiknek én tetszettem azok nem jöttek be nekem.

Így ennyi a mondanivalóm, a kérdés az hogy szerintetek vajon miért szeretek ilyenekről fantáziálni és hogy esetleg mással is van-e így?

2019. jan. 6. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Mert nő vagy, bizonyos kereteken belül minden nő élvezi ha dominálják. Súlyosabb esetben ez erőszak-fétissé alakul, erre épül az egész BDSM, ami két, egymásban megbízó személy közt jó móka tud lenni.
2019. jan. 6. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg szubmisszív jellem vagy. Ez nem baj. Bennem is vannak ilyen jellemvonások (egy kicsit mazochista vagyok de van bennem egy kis szadista vonás is)

Arra viszont figyelj, hogy ne hagyd magadat kihasználni egy majdani párkapcsolatban. Csak olyan dolgokat tegyél meg amiben te is kedvedet leled.

2019. jan. 6. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hülye elképzelésem néha nekem is van (betudom annak hogy álmodik a nyomor eg barátnőről) viszont én sose bántanék egy lányt se szóval az még képzeletbe is kimarad :D

Szerintem te is azért gondolsz ilyenekre. Szeretnél valakit de nem azért hogy bántson, hanem hogy utána minden tökéletes legyen átöleljen és szeressen. Legalábbis ha magamból indulok ki akkor ez a véleményem

2019. jan. 6. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
tudat alatt anyukad reven osszekapcsolodott a szeretet a bantalmazassal. most meg nem problema, de ha kesobb tudat alatt egy olyan ferfi fog majd tetszeni aki bangalmazo, ott lesznek majd gondok. nem mondhato viszonylag normalisnak a lelki zsarolas
2019. jan. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!