Mit tegyek hogy ne bántsanak?
Figyelt kérdés
Az osztályomba (7-es vagyok)mindenki csak engem bánt de ez így megy már első óta.Például ma az egyik osztálytársam liveolt a youtubeon én odamentem és azt mondta takarodjak innen.Meg volt olyan is amikor csináltak nyáron egy osztálycsoportot és mindenki benne volt kivéve én.Sokak szerint visszahúzódó vagyok,de én szeretnék barátkozni de nem merek odamenni senkihez mert odamentem még hatodikba és azt mondta "húzzál innen"azóta nem megyek oda senkihez órán a padtársam meg mindig mondja hogy elmész e már másik iskolába?Én meg nem mondok semmit.Minden este sírok emiatt.Anyukám és apukám is mondta hogy bemenjenek e de én azt mondtam kérlek ne mert csak rosszabb lesz.156 cm vagyok és 45 kg hála emiatt nem szekálnak.Tesin mindig utoljára választanak engem és soha nem passzolnak nekem pedig kézibe mindig ott vagyok az ellenfél kapujánál és fent van a kezem.Senkivel nem csinálják ezt,15-en vagyunk az osztályba és úgy érzem én vagyok az akinek nincs ott senki aki a barátja.8 lány és 7 fiú.Tavaly kötelező táncóra volt ahol mindig a tanárral álltam.Régen jelentkeztem órán és akkor meg az volt a baj hogy jelentkezek.Unokatestvérem is abba az iskolába jár és ő is csúfol...Most meg újabb szokásuk hogy a szemüvegem és a pattanásaim miatt csúfolnak.Szünetbe azt mondták mi van pattanásos nyomorék?Én meg semmit nem mondtam,de ott állt egy tanárnő aki ezt észrevette és rászólt a többiekre aztán meg az volt a baj hogy"a nyelvtan tanár kis kedvence" tesin az öltözőbe ellopták a ruháimat és rövid ujjúba kellett hazamennem meg egy vékony pulóverbe+halász nadrágba.Ha valami rosszat csinálnak meg mind rám fogják például egyik lány csinált egy csúnya nevű facebook fiókot és azt is rám fogták de azt tudta a tanár hogy nem én voltam.Faluban élek és a környéken nincs másik iskola.2017. nov. 1. 13:48
1/8 A kérdező kommentje:
elnézést annyit lehagytam hogy lány vagyok!
2017. nov. 1. 14:02
2/8 anonim válasza:
A leírás alapján azt gondoltam, hogy fiú vagy. Bírd ki még ezt a másfél évet, utána középiskolában új közegben új lappal fogsz tudni kezdeni. Szerinted miért utasít el mindenki?
3/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem tudom :( lehet azért mert nincs kit bántaniuk vagy a kinézetem miatt
2017. nov. 1. 14:37
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Sajnos a csordaszellem ellen nem nagyon lehet tenni.Szerintem a többség csak divatból csinálja. Azt gondolom, hogy ezen már nem fogsz tudni változtatni. Általánosban volt egy hasonló osztálytársnőm, ő is szemüveges volt, vékony olyan kis jellegtelen, aki 7-ben vagy 8-ban került az osztályunkba, nem csúfoltuk, de már nem tudott beilleszkedni, talán egy lánnyal került beszélő viszonyba. Pár éve láttam facebookon, meglepődtem, a kis béka eltűnt és egy királylányt láttam a képeken, eltűnt a szemüveg, pattanás, mosolygott, piszok jól nézett ki és vőlegénye volt. Szóval szerintem így lesz majd veled is. Fordítsd előnyödre a helyzetet ha sokat vagy egyedül akkor olvass, tanulj nyelveket hidd el ez a jövőben bőségesen meg fog majd térülni és az olvasás miatt a szókincsed bővül és gazdagodsz ezáltal. Most rosszul érzed magad, de hidd el, hogy a szűk esztendők után jön majd bőség is, fog változni a helyzeted hiszen te is fogsz majd változni és kinyílsz a világra.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. nov. 1. 17:07
6/8 anonim válasza:
Én nem értem, ilyen van? Az oké, hogy 3-4 ilyen hülye van, de az, hogy az egész osztály ennyire aljanép, hát ilyent még nem láttam. Itt amúgy nem tudsz mit tenni, sajnos. Kitartást, aztán majd középsuliban új lesz minden. Hajrá! ^^ 😊😁
7/8 anonim válasza:
Szólj ha kell egy leányka aki esténként suli után majd feldob a retard üzeneteivel, és meselhetsz amennyit akarsz
8/8 anonim válasza:
Igen sajnos vannak ilyen szánalmas emberek
Akik igy élik ki magukat
Teljesen átérzem
Dr csak annyit tudok mondani kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!