Online hol érdemes lakóhely alapján beszélgetőpartnert keresni? Kevés az ismerősöm a lakhelyem környékén.26/F
Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 18:02
1/9 anonim válasza:
online sehol nem érdemes...kivéve persze, ha nincs valami olyan tulajdonságod, ami miatt bárkinek is érdekében állna veled barátkoznia...akkor viszont bárhol érdemes, csak emeld ki, hogy "van sok pénzed" vagy "állandóan utazol, csak egyedül már unod" vagy hasonlók...egyből mindenki a barátod akar lenni...enélkül meg leszarnak.
3/9 anonim válasza:
Ne itt próbálkozz,itt nem igazán vannak csajok Kaposvár - ról,én se nagyon találok. 37F
4/9 anonim válasza:
Én pl Kaposvárról vagyok, de ennek sok köze nincs a kérdéshez. :D
6/9 A kérdező kommentje:
Aki kaposvári az írhat.
2019. jan. 4. 12:57
8/9 AttilaLIX válasza:
Egyszerű a válasz : A LAKÓHELYEDEN !!! És a kevésből válassz,ha kettő van,akkor az egyiket !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!