Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek nagyon ciki, ha...

Szerintetek nagyon ciki, ha ezért megyek kocsmába?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm kocsmában dolgozik,megígértem neki,hogy meglátogatom,beszélgetünk egy kicsit. Fiatal lány vagyok,messziről látszik rajtam,hogy kerülöm a kocsmákat.

Ha bemegyek,és kérek egy üdítőt vagy kávét,nagyon ki fognak nézni onnét?

(Amúgy mértékkel szoktam inni házibulikban,de csak autóval tudok eljutni,szóval esélytelen )

2019. jan. 2. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Dehogy fognak. Azt iszol, amit akarsz.
2019. jan. 2. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan.
2019. jan. 2. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Miért lenne gáz? Kérsz egy kólát, leülsz a pultnál és beszélgettek. Ha nem valami tipikus késdobálóban dolgozik, akkor nem para. Barátnőmnek kocsmája van, de kulturált.
2019. jan. 2. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:

miért lenne ciki?

nem csak piálni lehet menni oda

2019. jan. 2. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
És ha kinéznek akkor mi van? Ha alkoholt fogyaszthatsz akkor elvileg felnőtt ember vagy, aki képes maga eldönteni, hogy mit akar tenni és nem idegen (alkoholistáknak) akar megfelelni.
2019. jan. 2. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te félreérted a kocsma jelentését. A kocsmák egy nagyrésze nem dohos alkesztemető, hanem igényes társasági helyszín!
2019. jan. 2. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki!
2019. jan. 2. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:

nem ciki, én is mentem már be idegen kocsmába 14 évesen talán, aztán a törzsvendégek adtak csomó aprót, meg meghívtak mindenfélére.

meg régebben, mikor gyerek voltam, kocsmában a kuglikat állogattam és adtak érte mindent.

2019. jan. 2. 14:32
 9/10 mikeXxX ***** válasza:
Inkább csaknem leszel odaillő ember a sok alkeszhez aki meg persze majd nyomja a sódert egy kis pun.....
2019. jan. 2. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Felnőttként elég érdekes felfogásod van. Semmi nem ciki, ezt el lehetne felejteni.

Plusz ha csak nem a legalja putri kocsmába mész a kutyát nem fogja érdekelni.

Normálisabb helyeken az alkesz bácsik sem zavaróak, max annyit szólnak hozzád, hogy elkérjék az üres poharad-üveged. Általában kapnak egy kis piát ha besegítenek a pultosnak.

2019. jan. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!