Ti így elmennétek "bulizni"?
Nem nagy banzájról van szó, étterem meg utána iszogatás ismerősökkel. Én csak a házigazdát ismerem közelebbről, de ő nagyon számít rám, kérdezte is, hogy ugye én nem loholok el, mint páran...
Mivel alapvetően munka miatt be vagyok buckulva, nem járok sehova, így örültem is a meghívásnak.
Viszont pàrom összefertőzött, egész reggel görcsöltem, hasam is ment, hánytam is... most visszafeküdtem, lázam is elkezdett felmenni, egyelőre nem magas, 38 alatt.
Nem tudok dűlőre jutni. Már rég készülődnöm kéne, mennék is, nem akarom megbántani az illetőt, de ugyanakkor félek, hogy ott leszek rosszul. Nincs kocsink, párom se tud értem jönni, ha úgy alakul, meg pár településsel odébb leszek...
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Nem mennék, már csak azért sem, ráragasztod a bacilusokat másokra is, nem fognak szeretni.
Hívd fel a házigazdát, mond el, beteg lettél, nem tudsz menni.
Jobbulást!
Biztos, hogy eszembe sem jutna összefertőzni a többieket.
A e diszkomfortérzeted ebben a tekintetben másodlagos.
Szilveszterkor dolgozom. Nem véletlenül most van az összejövetel, és nem véletlen vàr annyira a házigazda.
De igazatok van, a továbbfertőzés mint olyan, elsőre fel sem merült, nem kívánom továbbadni.
De igen, feltesz, ha fontos neki a másik ember. :) Nem a buli volt a lényeg, hanem a házigazda, akinek ígéretet tettem és számított rám, azért emeltem ki a dolgot.
Természetesen nem mentem el így, igazság szerint mostanáig hol aludtam hol nem. Csak, ahogy írtam, az egyéb szempontok mellett nem jutott eszembe a fertőzésveszély - emiatt lehet önzőnek nevezni, sajnos vagy nem, én ahhoz szoktam, hogy betegen sem dőlök ki, csak végszükségben, mert nem engedhetem meg magamnak, talán emiatt nem ez az első.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!