A lányok, akik beregisztrálnak társkereső oldalakra, miért nem válaszolnak a megkeresésekre? Normális, nem tahó megkeresésekről beszélek.
Néha "milyen lehet nekik" alapon regisztráltam kamu profilokkal. A "csajos" profilnál az első 10 percben írt vagy 10-20 férfi 1-től 99 éves korig. Nap végére kezelhetetlen volt konkrétan.
Még régen a chat.hu volt ilyen. Ha azt hitték a Nick miatt, hogy nő vagy, akkor egy mondatot nem lehetett elirni mert folyamatosan az új ablakokat dobálta fel.
És valljuk be alapvetően én intelligens emberek irtak, hanem olyanok akik szexuális felkéréssel jöttek.
Én nő vagyok és mindkét oldalt megértem.
Ez nagyon igaz:
"Harmadszor - és szerintem ez az egyik legföbb ok -, az elutasítottak nagy része a negatív válasz után elkezdi zaklatni az illetöt, vagy azzal, hogy adjon neki mégis egy esélyt, vagy azzal, hogy szidalmazza, amiért nem akar vele kapcsolatot. Ez senkinek sem hiányzik, sokkal kevesebb stressz nem reagálni a jovo nélküli megkeresésekre."
Ezt nem is fogalmaznám meg jobban. Azon kívül meg véletlenül sem akarok minden férfit egy kalap alá venni, de amikor a 80. "b*szunk?" üzenetet kapod, elfogy a türelmed, és csak arra válaszolsz, aki tényleg tetszik is. Mindezt köszönd kulturálatlan férfitársaidnak, meg azoknak, akik könyörgő leveleket írogatnak. Itt, GYK-n is jártam így, még csak nem is én indítottam a privát levelezést, majd kulturáltan megmondtam, hogy szerintem nagy köztünk a korkülönbség, mikor kiderült, hogy 10 évvel idősebb. Erre olyan hisztirohamot kaptam, hogy ne tudd meg. Pedig ő volt 30 fölött, nem én...
És ez nem egyszeri eset.
Megértem a férfiakat is, akiknek mindez rosszul esik, mert ők nem tehetnem arról, hogy mások milyenek, vagy esetleg ők nem kezdenének el zaklatni meg könyörögni.
Egyébként nem értem, hogy aki könyörögni kezd az mit vár. Majd megkérdezik, hogy hogy találtunk egymásra, és akkor ő örülni fog, hogy a barátnője ezt mondja: "ja, hát egy társkeresőn, egyáltalán nem tetszik nekem, de elkezdett könyörögni, hát megsajnáltam, így lettem a barátnője, és ti hogy találkoztatok?"?
Egyébként azt nem értem, miért van itt rendszeresen erről kérdés. Mindig férfiak teszik fel, és mindig gerinctelennek, tiszteletlennek titulálják az ilyen nőket. Pedig a férfiak se válaszolnak. Nem csak társkeresőn, hanem máshol se: pl. tetszett egy fiú, akivel találkoztam többször személyesen, de amikor ráírtam Facebookon, nem válaszolt. Ez van, nem írtam ki kérdést, hogy jaj miért. Volt olyan srác, akivel randiztunk, aztán utána nem keresett. Én írtam neki, de éreztem,hogy udvariasságból írogat vissza, hagytam a francba. Az emberek ezt csinálják, erre azért nem 20-30 évesen kell rájönni. És nem csak társkeresőn. Még egyetemi tanárok se írnak vissza csomószor, akkor ők is gerinctelenek? Múltkor egy szakmai versenyre jelentkeztem, onnan se válaszoltak. Egyik ismerősöm önkéntesnek jelentkezett valahova, nem válaszoltak neki. Neki kellett odatelefonálnia, hogy akkor felírták-e a nevét. Van, aki még Messengeren se válaszol. Nem azt mondom, hogy ez így helyes vagy így jó, de egyes férfiak úgy rá tudnak csodálkozni az életre, komolyan mondom...
És még valami. Ez a rövid összefoglalás is nagyon helytálló:
"Mert a szolgáltatás felhasználójának nem kötelessége válaszolni."
Most is megsértődtél. Nem azt mondtam, hogy tilos feltenned a kérdést, hanem hogy percenként 5-6 ilyen kérdést feltesznek a férfiak. Nyugodtan keress itt rá. Te normálisan válaszoltál, de nagyon sokan nem a választ akarják tudni, hanem arra várnak, hogy más férfiak odagyűljenek, és együtt szidják a nőket.
A másik meg, hogy a kérdés kiírását azért említem, mert átlagos jelenségnek tartom a nem válaszolást. É felhívom rá a figyelmet: én se mondom, hogy ez helyes. De sokan úgy teszik fel a kérdést, mintha ez a társkeresők speciális jellemzője lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!