Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A lányok, akik beregisztrálnak...

A lányok, akik beregisztrálnak társkereső oldalakra, miért nem válaszolnak a megkeresésekre? Normális, nem tahó megkeresésekről beszélek.

Figyelt kérdés
Még ha nem-leges választ is ad, legalább nincs kérdés tovább. Ennyi gerinc nincs bennük? Vagy mi az oka? Vannak itt lányok?

2018. dec. 29. 03:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt sok undorító levelet kapunk, ami után tovább sem olvassuk a többit, másrészt nagyon idegesítő, hogy egyesek nem képesek a leírást értelmezni. Ha 20-on évesen leírom, hogy "Korombeliekkel ismerkednék" akkor miért van tele a postám 35+-osokkal? Ha ő nem tartja a kérésemet tiszteletben, akkor hadd na tiszteljem én se őt.
2018. dec. 29. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Néha "milyen lehet nekik" alapon regisztráltam kamu profilokkal. A "csajos" profilnál az első 10 percben írt vagy 10-20 férfi 1-től 99 éves korig. Nap végére kezelhetetlen volt konkrétan.

Még régen a chat.hu volt ilyen. Ha azt hitték a Nick miatt, hogy nő vagy, akkor egy mondatot nem lehetett elirni mert folyamatosan az új ablakokat dobálta fel.

És valljuk be alapvetően én intelligens emberek irtak, hanem olyanok akik szexuális felkéréssel jöttek.

2018. dec. 29. 12:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#12: Végre valaki látja tapasztalatból hogy mi megy ott... Minden szavad igaz!
2018. dec. 29. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor nem válaszolok, ha nyilvánvaló a levélből, hogy cseszett elolvasni a bemutatkozásomat és felhúzom magam rajta.
2018. dec. 29. 14:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és mindkét oldalt megértem.

Ez nagyon igaz:

"Harmadszor - és szerintem ez az egyik legföbb ok -, az elutasítottak nagy része a negatív válasz után elkezdi zaklatni az illetöt, vagy azzal, hogy adjon neki mégis egy esélyt, vagy azzal, hogy szidalmazza, amiért nem akar vele kapcsolatot. Ez senkinek sem hiányzik, sokkal kevesebb stressz nem reagálni a jovo nélküli megkeresésekre."

Ezt nem is fogalmaznám meg jobban. Azon kívül meg véletlenül sem akarok minden férfit egy kalap alá venni, de amikor a 80. "b*szunk?" üzenetet kapod, elfogy a türelmed, és csak arra válaszolsz, aki tényleg tetszik is. Mindezt köszönd kulturálatlan férfitársaidnak, meg azoknak, akik könyörgő leveleket írogatnak. Itt, GYK-n is jártam így, még csak nem is én indítottam a privát levelezést, majd kulturáltan megmondtam, hogy szerintem nagy köztünk a korkülönbség, mikor kiderült, hogy 10 évvel idősebb. Erre olyan hisztirohamot kaptam, hogy ne tudd meg. Pedig ő volt 30 fölött, nem én...

És ez nem egyszeri eset.

Megértem a férfiakat is, akiknek mindez rosszul esik, mert ők nem tehetnem arról, hogy mások milyenek, vagy esetleg ők nem kezdenének el zaklatni meg könyörögni.

Egyébként nem értem, hogy aki könyörögni kezd az mit vár. Majd megkérdezik, hogy hogy találtunk egymásra, és akkor ő örülni fog, hogy a barátnője ezt mondja: "ja, hát egy társkeresőn, egyáltalán nem tetszik nekem, de elkezdett könyörögni, hát megsajnáltam, így lettem a barátnője, és ti hogy találkoztatok?"?

Egyébként azt nem értem, miért van itt rendszeresen erről kérdés. Mindig férfiak teszik fel, és mindig gerinctelennek, tiszteletlennek titulálják az ilyen nőket. Pedig a férfiak se válaszolnak. Nem csak társkeresőn, hanem máshol se: pl. tetszett egy fiú, akivel találkoztam többször személyesen, de amikor ráírtam Facebookon, nem válaszolt. Ez van, nem írtam ki kérdést, hogy jaj miért. Volt olyan srác, akivel randiztunk, aztán utána nem keresett. Én írtam neki, de éreztem,hogy udvariasságból írogat vissza, hagytam a francba. Az emberek ezt csinálják, erre azért nem 20-30 évesen kell rájönni. És nem csak társkeresőn. Még egyetemi tanárok se írnak vissza csomószor, akkor ők is gerinctelenek? Múltkor egy szakmai versenyre jelentkeztem, onnan se válaszoltak. Egyik ismerősöm önkéntesnek jelentkezett valahova, nem válaszoltak neki. Neki kellett odatelefonálnia, hogy akkor felírták-e a nevét. Van, aki még Messengeren se válaszol. Nem azt mondom, hogy ez így helyes vagy így jó, de egyes férfiak úgy rá tudnak csodálkozni az életre, komolyan mondom...

2018. dec. 29. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

És még valami. Ez a rövid összefoglalás is nagyon helytálló:

"Mert a szolgáltatás felhasználójának nem kötelessége válaszolni."

2018. dec. 29. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Még egy utolsó dolog: az itteni kérdező egyébként teljesen kulturáltnak tűnik, tehát senki ne értse félre, amit írtam.
2018. dec. 29. 16:05
 18/20 anonim ***** válasza:
#13-as. Igen, de most miatta is zokog valahol egy pasi, közben meg csak egy pasinak írt, aki szórakozott.
2018. dec. 29. 16:06
 19/20 A kérdező kommentje:
#15#16#17-es. Ha jól tévedek, ugyanaz a személy vagy. Bocs, hogy így 30+ évesen csodálkozom rá egy olyan dologra, amit eddig soha életemben nem használtam, nem ismertem. Nekem ez teljesen új. Úgy vagyok nevelve, hogy ha írnak válaszoljak, ha nem, akkor meg ne. Igen, szerintem az egyetemi tanár is egy tapló paraszt, ha nem válaszol egy személyes levélre. Ez nem végzettség függő. Ha egy versenyen nem válaszolnak, az lehet véletlen is, gondolom sokan jelentkeztek, elképzelhető, hogy véletlenül maradtál ki. Azt meg, hogy miért kell megkérdezni, hát én kérek elnézést, azt gondoltam hogy egy oldal, amit azért találtak ki, hogy kérdezzenek az emberek másoktól, az azért van, hogy kérdezhessenek rajta az emberek másoktól. Lehet, hogy rosszul gondolom? Azt hittem nem lesz ebből világháború. Viszont nekem akkor is fura volt a jelenség, hogy kb15 levélből egyre sem érkezett, egyetlenegy válasz sem. Amúgy a Te példád, hogy egy személyes randi után nem válaszolt, az számomra pont azt mutatja, hogy ez nem női és nem is férfi, hanem társadalmi probléma. De a fenti válaszok alapján megértettem, hogy a társkeresőkön miért nem válaszolnak a nők (talán valahol még egyet is értek velük) és kicserkész becsület szavamra ígérem, soha többé nem kérdezem ezt meg. Mi több már azóta töröltem is magam és pont a fenti társadalmi probléma miatt nem is fogok többé ismerkedni. Nem csak itt, sehol sem, mivel Neked is volt olyan, hogy randi után "tűnt el" az illető. Ezt is el lehet kerülni, ha nem ismerkedek. Egyedül is jó, sőt... Magammal még sosem vesztem össze. Néha kicsit szótlan vagyok, de abból még sosem volt vita. Részemről lezártnak tekintem a kérdést. Köszönöm a válaszokat. Már mindent értek...
2018. dec. 30. 00:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Most is megsértődtél. Nem azt mondtam, hogy tilos feltenned a kérdést, hanem hogy percenként 5-6 ilyen kérdést feltesznek a férfiak. Nyugodtan keress itt rá. Te normálisan válaszoltál, de nagyon sokan nem a választ akarják tudni, hanem arra várnak, hogy más férfiak odagyűljenek, és együtt szidják a nőket.

A másik meg, hogy a kérdés kiírását azért említem, mert átlagos jelenségnek tartom a nem válaszolást. É felhívom rá a figyelmet: én se mondom, hogy ez helyes. De sokan úgy teszik fel a kérdést, mintha ez a társkeresők speciális jellemzője lenne.

2018. dec. 30. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!