Ki mennyire érzi cikinek a társkereső oldalakat?
Szívemből szóltál kedves kérdező :D
Majd ha befejezem a sulit, talán letöltök eggyet. Bár asszem már annyira megszoktam a magányt ,hogy nincs is szükségem senkire.
Régen annak éreztem, mikor még csak chat.hu és társai voltak és mindenki úgy állt hozzá, hogy csak a csúnyák keresnek társat ilyen formában.
Manapság pont fordítva van, csúnyaként esélyed sincs már a sok instagram királyfi meg hercegnő között.
Kb. 15 éve még simán működött ez a netes társkeresős dolog. Közvetlen környezetemben is több ember ott talált párt. (Fiatal 20 éves főiskolás lány unokahúgom, azóta már 10 éve házasok, két gyerekkel. Ötvenes ismerős nő, aki viszonylag frissen vált el akkoriban. Ő is ott talált új párt, néhány hónap alatt, és együtt vannak 12 éve már. 26 éves jogászlány (családi barát), akinek az egyetemi évek alatt kimaradt a pasizás, ő is a netes társkeresőn talált egy helyes gimnáziumi tanár férjet magának).
Szóval ez valamiért csak kb. olyan 5-6 éve nem működik, valami megváltozhatott.
Szerintem maga az alkalmazással és az ilyen applikációkkal egyáltalán semmi gond nincs. A felhasználók azok akik a társkeresők hírnevét "rombolják".
Mindegy az hogy tinder, szerintem lehet ott is normális hozzád illő embert találni, mivel az esélyed megvan mint minden helyzetben hogy elutasítsd a dolgokat. Felesleges a sztereotípiákra hallgatni. Egyáltalán nem ciki és nem is gáz. Van aki ott találta meg a férjét/feleségét...stb
Én használtam 1 hónapig, nem lett senkim mert valójában nem is akartam csak kíváncsi voltam milyen az oldal és megismertem normális embereket ott. Normális/tudatos használat esetén szerintem nagyon hasznosak az ilyen társkereső oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!