Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Felmernétek vállalni egy...

Felmernétek vállalni egy ilyen lányt? Sajnos nem tudtam pontosan melyik kategóriába tegye.

Figyelt kérdés

Keresztény és gyakorolja a vallását, nem sminkeli magát, szolídan öltözködik, egyszerű, szerény de határozott, mosolygós,nincs műkörme/műszempillája, a haját sem vasalja/göndöríti. Ezek mellett persze ápolt. Tehát törekszik a természtességre és az egyszerűségre. Egy természetes szépség.

A mai világban merne valaki egy ilyel lánnyal mutatkozni? Úgy hogy ő egy ilyen lánnyal jóban van , ismeri, vagy akár úgy hogy egy ilyen lány a barátnője?

2018. dec. 28. 22:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%
Egyik vallást sem preferálom nézten ki bárhogy ez nálam egy nagy nem
2018. dec. 29. 14:02
 22/25 anonim válasza:
86%
Aki számomra fontos ott meg sem kérdőjeleződik bennem,hogy felvállalom-e vagy sem.
2018. dec. 30. 19:14
 23/25 anonim ***** válasza:
62%

Komolyan ott tart a világ, hogy valakiben felmerül az a kérdés, hogy felvállalható e egy olyan kapcsolat, vagyis egy olyan barátnő aki természetes?

Gáznak számít ha valaki természetes?

2019. jan. 2. 18:05
 24/25 anonim válasza:
79%
Nem tudom hány éves vagy de valószínűleg 16 lehetsz (magamból indulok ki akkoriban én ilyen dolgokkal foglalkoztam), szóval azt javaslom amennyiben jól tippeltem, hogy ne foglalkozz ezzel, mert ha lesz bármilyen következménye azt max egy-két hét alatt elmúlik és mindenki túl teszi magát rajta. Mivel az emberek állandóan változtatják a véleményüket, sőt csomó minden történik velük, ami más merre tereli a figyelmüket, ugyhogy nincs arra idejük hogy egy hétnél tovább ezzel foglalkozzanak. Általában 3 nap alatt már ügyet se vetnek rá.
2019. jan. 3. 01:18
 25/25 anonim válasza:
86%
Nem hinném, hogy gond lenne ezzel a típussal... sőt, a mai kissé "mű" világban kifejezetten üdítő lehet egy ilyen lány :)
2021. jan. 24. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!