Felmernétek vállalni egy ilyen lányt? Sajnos nem tudtam pontosan melyik kategóriába tegye.
Keresztény és gyakorolja a vallását, nem sminkeli magát, szolídan öltözködik, egyszerű, szerény de határozott, mosolygós,nincs műkörme/műszempillája, a haját sem vasalja/göndöríti. Ezek mellett persze ápolt. Tehát törekszik a természtességre és az egyszerűségre. Egy természetes szépség.
A mai világban merne valaki egy ilyel lánnyal mutatkozni? Úgy hogy ő egy ilyen lánnyal jóban van , ismeri, vagy akár úgy hogy egy ilyen lány a barátnője?
Keress egy képet a neten, ami hasonlít a lányra.
És linkeld ide, hogy megmázsálhassuk.
keresztény férfiként természetesen sokra tartom az ilyen lányokat..
mivel nagy a szórás azért össze kellene hasonlítani, hogy ki mit gyakorol, miben hisz..természetesen merném vállalni mint ahogyan a vallásomat is merem..
a véleményem kompetensnek számít, kb 300 ilyen lányismerősöm van és ilyennel tervezem a társas életemet majd
A hölgy mindenképpen vállalható, amennyiben a helyesírásra több figyelmet fordít, mint te, kedves Kérdező :)
Fordítsuk meg a kérdést, ha te az udvarlója vagy! Te vállalható vagy-e számára, ha annyi önismeret és érzelmi stabilitás van benned csak, hogy egy ilyen fontos ügyet a gyaki -közismerten "jóindulatú" és "hozzáértő"- népe elé kell bocsátanod?
Sajnálom, hogy az istenfélő és az istenszerető híveket nem tudjátok megkülönböztetni, kedves Hozzászólók.
Mégis mi ez a kérdés? :D
Mégis mi miatt nem mernéd felvállalni? A hite miatt, vagy azért, mert nem sminkel? Egyiket sem értem komolyan. :D Természetesen merek mutatkozni ilyen emberekkel az utcán, több ismerősöm is van, aki ilyen. Én is hívő lány vagyok, én sminkelek és a hajamat is vasalom. A kettő nem jár együtt vagy ilyesmi, nem hívő barátnőim közül is van, aki nem nagyon sminkel.
Az viszont így fura néhány válaszolótól, hogy azt gondoljátok, hogy aki hívő az csakis valami vallási fanatikus lehet.
Miért,mégis mi lenne ezen a felvállalhatatlan?
Ha traktálna vallási dolgokkal,vagy másokkal viselkedne így,akkor nyilván kerülném,de ez más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!