Most akkor velem van a baj?
Anniyra de annyira nem értem a korombelieket. Miért van az ,hogy azt mondják ,hogy utálnak valakit de közben meg nyaliznak nekik . Miért akar mindenki nagyon menő lenni mindenről/ mindenkiről tudni ?? Miért isznak, cigiznek ?? Ez miért menő ?? Miért pletykálnak mindenkiről ?? Miért mondanak szebb lányokra olyat , hogy k.... amikor nem is ismerik ? Miért raknak ki instára felszínes semmitmondó idézeteket vagy éppen az ellenkezőjét de azt a semmi miatt . Miért tesznek úgy mintha mindenkit szeretnének de igazából kibeszélik a másikat ? Ezt az egészet annyira nem értem.stb . próbáltam hasonló dolgokat csinálni de nem láttam értelmét pl ; insta szavazás “mennyire bírlak? “ persze , hogy nem fogod az igazat mondani akkor meg mi értelme ,hogy kiteszed és a végén úgyis az jön ki , hogy mindenkit nagyon szeretsz.Viszont így egyedül maradtam és nincsenek igazi barátaim . Vannak barátaim de ők is csak azért mert úgy viselkedek ahogy a többiek . Azt hittem , hogy a gimi más lesz és itt végre igazi barátaim lesznek de mivel ez nem jött össze lehet , hogy velem van a baj ?? Én Imádok teázni , filmeket nézni és persze festményeket nézni ,különböző kiállításokra járni . Gimiben elég nyitott lettem sokan szeretnek . Viszont ezek a kapcsolatok mind felszínesek . Mikor lesznek végre igazi barátaim ?? Mit csinálok rosszul ?? Köszönöm ha valaki végig olvasta ((16 L))
Persze én se vagyok egy szent nekem is vannak rossz tulajdonságaim . Szokásaim de akkor se csinálok ilyeneket .
Amikor én korodbeli volt én is ezeket a kérdéseket tettem fel magamnak, és a legtöbbre nem tudtam válaszolni így hagytam az egészet mert engem is zavart a világnak ez a része végén rjöttem hogy ez azért van illetve azért játsszák ezt mert vagy nem akarják megbántani egymást hogy aki nem szép arra mondják hogy szép, vagy pedig mindenki jobbnak akarja magát mutatni mint ami valójában. Inkább az utobbi az ami válasz ezekre a kérdésekre.
20/f
1) média
2) a szülők nem neveltek normális értékrendet a gyerekekbe, egymástól pedig ezt látták
3) mindenki akar valahova tartozni, így azonosulni a többi felszines tömeg emberekhez
4) ha az igazat mondod, mert radikálosan őszinte vagy, nagyon, de nagyon kevesen fognak szeretni, pont ez miatt. Az emberek nagyon nehezen viselik a kritikát, tudják, hogy igaz amit mondasz, de nem akarják hallani, tudomásul venni, így kizárnak.
5) nem vagy egyedül, én sem értem a tömeget, ők se engem. Primitív emberek mindig voltak és lesznek, a lényeg, hogy maradj az, aki vagy, járd a saját utad s sose add fel azt.
6) ha úgy érzed, hogy egyedül vagy, írhatsz nekem is, a többieknek is, de könnyedén kapsz hozzád hasonló emberek pl kiállításokon, vagy hasonló helyeken, hisz ide nem nagyon járnak az ilyen emberek. De ez csak egy példa a sokból.
Meglepő, hogy ilyen fiatalon így gondolkodol, de hidd el, nem veled van a baj.
Èrettebben gondolkozol náluk,ennyi.
De elìtèlned nem szabad őket.
Nem muszáj,olyannak lenned.
Ha valaki szeret ùgy is szeretni fog,ha onmagad vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!