Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti nyertetek valaha valamit?

Ti nyertetek valaha valamit?

Figyelt kérdés

Pár éve nyertem egy iPadet, ami sajnos nincs meg már, meg egy-két kozmetikai csomag kb. 4-5000 Ft/db évente.

Mondjuk nem is foglalkozom vele mostanában, régen mindent kitöltöttem, beküldtem...

2018. dec. 17. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Még tavaly egy tabletet egy iskolai előadáson. Voltunk több százan, nem gondoltam volna hogy én hozom el XD.
2018. dec. 17. 15:47
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Valak vagy utálja a gyerek pezsgőt vagy nem tudom mi volt a baj a válaszommal

22/n

2018. dec. 17. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Egyszer volt hármasom az ötöslottón, egyszer a férjem nyert egy nyomtatót a számítógéphez (szakmai továbbképzés végén sorsolták ki), egyszer egy Opelt nyertünk autónyeremény betéten (de nem figyeltük, így amikor kiderült, a pénzt vehettük át csak). Szüleim is nyertek egyszer autónyeremény betéten, még a kádári érában, egy Trabant kombit. Én egyszer egy beküldött keresztrejtvénnyel egy könyvutalványt nyertem (gimis koromban).
2018. dec. 17. 17:54
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Sorsjegyen, meg egy macskakajás colgon, de nem jelentős cuccot.
2018. dec. 17. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

általában visszanyerem a kaparós sorsjegyek árát

magyarul ez a semmmi

2018. dec. 18. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!