Nyertetek már valaha valamit (pl neten)?
Olyan ami tényleg ingyen volt, nem került semmibe.
Pl honfoglalón átverésen vagy egyszámjátékon, vagy bárhol máshol?
Örült neki, hogy nyert, de kellett rákölteniük. Mert szép az új autó, de ha ellopják, annyira nem szép, vagy ha bezuzzák kövel északa az ablakot.
Ja és nem volt jogosítványa. Se a párjának, a családja meg elötte nyáron vett egy új kocsit. ìgy fentkellett tartani egy autót amit pár hónapig csak a tesója használt, casco, biztosítás, adó.
Én még nem nyertem semmit, de nagyon rajta vagyok a témán, küldözgetem az Apentát meg a Bravo-t mostanság meg mindig kitöltöm a Netpanel felméréseket és még Tombolám is van :D
Egyik ismerőseink egy időben mindig nyertek, pl. Coccolino macit, Micimackót, de volt, hogy egy tök jó fényképezőt is.
Én úgy szeretnék már nyerni valamit :D
4. vagyok.
ja, most kapcsolok, hogy számítanak az egyéb nyerések is, nemcsak a netesek.
elsős koromban nyertem farsangon egy labdát tombolán, tavaly szintén tombolán diszkóban egy üveg pezsgőt, és kb. 7 éve lottón 3-asom volt, 8 000 Ft-ot fizetett, nem volt olyan sok ez akkor se, de azért persze jól jött. meg kettesem volt már vagy 4-szer.
pár éve nyertem egy utazást Hévízre a Hungest Hotelbe :D
csak egy kérdőívet töltöttem ki és kihúztak..Anyum nyert fényképezőgépet..2 db Coccolino macit :D..meg még sok apróságot (labda,gumimatrac..stb)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!