Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyertetek már valaha valamit...

Nyertetek már valaha valamit (pl neten)?

Figyelt kérdés

Olyan ami tényleg ingyen volt, nem került semmibe.

Pl honfoglalón átverésen vagy egyszámjátékon, vagy bárhol máshol?

2009. júl. 20. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdőív kitöltésével 3000 ftos tesco vásárlási utalványt.
2009. júl. 20. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. júl. 20. 19:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legjobb barátnöm nyert a Startlapjatek talán elsö játékán a bordo peugeott 307-t. Nem volt átverés. Annyi volt, hogy télen volt a játék és nyári gumival adták ki, alapfelszereltséggel, vagy is riasztó nem volt benne. ráadásul nem volt garázsuk sem. ìgy kellett ráköltenie, de azért megérte. Èn is játszottam, de én semmit nem nyertem.
2009. júl. 20. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én még nem, de két barátőm is nyert már mozijegyet filmpremierre. hogy mit kellett hozzá kitölteni, nem tudom.
2009. júl. 20. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
komolyan azon problemazott a baratnod amikor nyert egy kocsit hogy nem volt benne riaszto meg hogy nem tudta garazsban tartani?:) ez egy vicc. egyesek semminek sem tudnak orulni?
2009. júl. 20. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
98%

Örült neki, hogy nyert, de kellett rákölteniük. Mert szép az új autó, de ha ellopják, annyira nem szép, vagy ha bezuzzák kövel északa az ablakot.

Ja és nem volt jogosítványa. Se a párjának, a családja meg elötte nyáron vett egy új kocsit. ìgy fentkellett tartani egy autót amit pár hónapig csak a tesója használt, casco, biztosítás, adó.

2009. júl. 20. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem nyertem semmit, de nagyon rajta vagyok a témán, küldözgetem az Apentát meg a Bravo-t mostanság meg mindig kitöltöm a Netpanel felméréseket és még Tombolám is van :D

Egyik ismerőseink egy időben mindig nyertek, pl. Coccolino macit, Micimackót, de volt, hogy egy tök jó fényképezőt is.

Én úgy szeretnék már nyerni valamit :D

2009. júl. 20. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok.

ja, most kapcsolok, hogy számítanak az egyéb nyerések is, nemcsak a netesek.

elsős koromban nyertem farsangon egy labdát tombolán, tavaly szintén tombolán diszkóban egy üveg pezsgőt, és kb. 7 éve lottón 3-asom volt, 8 000 Ft-ot fizetett, nem volt olyan sok ez akkor se, de azért persze jól jött. meg kettesem volt már vagy 4-szer.

2009. júl. 20. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

pár éve nyertem egy utazást Hévízre a Hungest Hotelbe :D

csak egy kérdőívet töltöttem ki és kihúztak..Anyum nyert fényképezőgépet..2 db Coccolino macit :D..meg még sok apróságot (labda,gumimatrac..stb)

13/l

2009. júl. 20. 23:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolában a tombolán nyertem egy zacskó diót :-) Sajnos azóta sem volt ilyen szerencsém :-)
2009. júl. 21. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!