Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire "gáz" nem elmenni a...

Mennyire "gáz" nem elmenni a bál utáni afterre?

Figyelt kérdés

Őszintén a bálon sem táncolok, hülyeségnek tartom, nem is ez a lényeg.

Az afterre sem tervezek elmenni. Nem szeretem az osztályközösséget, nem az én baráti társaságom. Rettentő együgyűek, felszínesek. Szóval a legjobb barátnőmmel megnézzük a bált, aztán elmegyünk egyet mekizni. Valahogy az ivászat sosem volt az én stílusom, főleg ilyen emberekkel ilyen buliban. Egyébként az évfolyam nagy része ott lesz ,,akik számítanak".

Nagyon kettősek az érzéseim. Egyrészt, tudom, hogy ez csak egy gimis korszak, ha szerencsém van az egyetemen olyanokkal leszek összezárva, akikkel nem csak arról lehet beszélni, hogy hogy berúgtak a hétvégén. Úgy érzem nincs ott a helyem. És igazából már másnap sem igazán fog a többség rá emlékezni.

Másrészt, olyan kirekesztettnek érzem magam. Zavar, hogy utána hetekig azt ecsetelik, hogy ez meg az meg amaz milyen jó volt, én neg nem tudok semmit hozzászólni. De mint írtam, tudom, hogy nem érezném jól magam.

Jó, valószínűleg senkit nem érdekel a problémám, de jó volt kiírni magamból.

2018. nov. 30. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lex@rják, hogy elmész-e!

Vagy gondolod, hogy ha nem mész, akkor elmarad miattad?

2018. nov. 30. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Menj el, több ilyen nem lesz, aztán ha tényleg nem érzed jól magad lelépsz. Ne légy elzárkzó az új élményekkel szemben. igyál meg egy italt, ha nem esik jól akkor többet ne. De legalább látod, hogy mások mit csinálnak rosszul, vagy jól. Ne ítélj el senkit amiatt, hogy más mint te, és más sem fog téged amiatt, hogy te más vagy. Néha jó kiereszteni a gőzt. Hidd el jót is tehet, és ne úgy menj, hogy úgysem lesz jó! puszi! egy anyuka, aki nagyon félti gyerekét, de nem akarja, hogy a gyereke kimaradjon abból, ami a felnőtté válásához kell. Puszi!
2018. nov. 30. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Én önként rekesztettem ki magam az együgyű, felszínes, bulis emberek közül. Mégis kit érdekel, hogy emberek, akiket nem bírok, milyen bulikáról beszélnek hetekig? Leszarom vastagon.
2018. dec. 1. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszolóhoz hasonló emberek miatt olyanok a mai fiatalok amilyenek. Nem attól lesz valaki felnőtt hogy tizenéves létére vedel.

Ha úgy érzed hogy nem szeretnél olyan emberek társaságában lenni akiknek a közelségét és a szokásait te nem élvezed akkor ne menj oda. Ha vége lesz a giminek úgy sem látod már őket szóval mindegy.

2018. dec. 1. 00:39
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Én anno (3 éve) a szalagavatón sem táncoltam, felrakták rám a szalagot, leültem, megnéztem a többieket és beültem a mekibe a nagymamámmal. Akkor is sz@rtam magasról arra, hogy a többiek mit mondanak vagy gondolnak, most sem érdekel. Azóta sem voltam soha buliban, kb háromszor ittam életemben alkoholt, akkor is egy-egy pohárral, úgyhogy messze nem voltam még részeg. Nem érzem emiatt kevesebbnek magam és soha nem bántottak, sem gimnáziumban, sem egyetemen. Egyrészt azért, mert nem kirekesztettség miatt maradtam ki ezekből a programokból, hanem azért mert sz#rtam magasról az egészre, másrészt azért, mert amúgy sem álltam közel az osztálytársaimhoz, az egy-két barátomon kívül nem erőltettem a haverkodást egyik paraszttal sem. Egyetemen is megtaláltam a magam társaságát, van közöttük olyan, aki hozzám hasonló és olyan is, aki időnként eljár bulizni más társasággal. Szóval ha nem akarsz menni és úgy érzed, hogy nem éreznéd jól magad az afteren, akkor ne menj és te is xard le, hogy mit mondanak rólad. Ha kérdezik, hogy miért nem mentél, mondd meg, hogy más dolgod volt, ha rákérdeznek a részletekre, akkor nyugodtan mondd, hogy semmi közük hozzá, ha már nem vagytok barátok. Nem ezen fog múlni, hogy felnőtté válsz-e vagy nem, én is felnőtt lettem így 21 éves létemre, pedig egy igazi lúzer, egy végtelenül gáz ember voltam mindig és vagyok a mai napig is: az időm legnagyobb részét tanulással, olvasással, filmezéssel és evéssel töltöm, nem érzem úgy, hogy kimaradtam volna bármiből is.
2018. dec. 1. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont senkinek nem fog feltűnni, ha nem vagy ott. Pláne, ha azt mondod, nem vagytok jóban. Ha nem akarsz, ne menj.
2018. dec. 1. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt. Egyedül én nem mentem afterre, nem érdekelt a dolog, inkább otthon pihentem. Senki sem foglakozott vele.
2018. dec. 1. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!