Mennyire "gáz" nem elmenni a bál utáni afterre?
Őszintén a bálon sem táncolok, hülyeségnek tartom, nem is ez a lényeg.
Az afterre sem tervezek elmenni. Nem szeretem az osztályközösséget, nem az én baráti társaságom. Rettentő együgyűek, felszínesek. Szóval a legjobb barátnőmmel megnézzük a bált, aztán elmegyünk egyet mekizni. Valahogy az ivászat sosem volt az én stílusom, főleg ilyen emberekkel ilyen buliban. Egyébként az évfolyam nagy része ott lesz ,,akik számítanak".
Nagyon kettősek az érzéseim. Egyrészt, tudom, hogy ez csak egy gimis korszak, ha szerencsém van az egyetemen olyanokkal leszek összezárva, akikkel nem csak arról lehet beszélni, hogy hogy berúgtak a hétvégén. Úgy érzem nincs ott a helyem. És igazából már másnap sem igazán fog a többség rá emlékezni.
Másrészt, olyan kirekesztettnek érzem magam. Zavar, hogy utána hetekig azt ecsetelik, hogy ez meg az meg amaz milyen jó volt, én neg nem tudok semmit hozzászólni. De mint írtam, tudom, hogy nem érezném jól magam.
Jó, valószínűleg senkit nem érdekel a problémám, de jó volt kiírni magamból.
Lex@rják, hogy elmész-e!
Vagy gondolod, hogy ha nem mész, akkor elmarad miattad?
A második válaszolóhoz hasonló emberek miatt olyanok a mai fiatalok amilyenek. Nem attól lesz valaki felnőtt hogy tizenéves létére vedel.
Ha úgy érzed hogy nem szeretnél olyan emberek társaságában lenni akiknek a közelségét és a szokásait te nem élvezed akkor ne menj oda. Ha vége lesz a giminek úgy sem látod már őket szóval mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!