Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem hív a haverom...

Miért nem hív a haverom bulizni sosem?

Figyelt kérdés
Régen sokat ittunk együtt. Manapság teljesen más társasággal jár el és engem sosem hív. Ha meg véletlenül megjelenek a helyen ahol ők is ott vannak, próbálja megjátszani hogy örül neki de érzem hogy nem. Sosem akar már velem kettesben inni, mindig az idióta páva haverjait követi. Miért lehet ez?
2018. nov. 17. 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Saját magad meg is válaszoltad, talált más társoságot :-(

Egyszerûen el távolodott, esetleg meg unt, jobban érzi ott magát stb..

De az igazság az hogy már így biztosan meg tudom mondani hogy õ nem a barátod többé, szóval ne is foglalkozz vele keres mást inkább, jobban jársz, esetleg ha nagyon akarnád és nem bírod ilyen könyen el engedni akkor hívd el te legalább 3x különbözõ idõpontokban ha ebbõl az egyikre sem megy el, akkor hagyd.

2018. nov. 18. 00:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert mindketten megváltoztatok. Másfelé vitte az élet, másfajta embereket ismert meg, akikkel jól kijön. Nyilván emiatt nem kellene hanyagolnia téged, ezt vagy belátja utólag vagy nem.

Egyébként nekem is volt egy nagyon jó barátom. Tini korunkban ismerkedtünk meg, nagyon szerettem. De amíg én felnőttem és fejlődtem, ő leragadt egy 15 éves szintjén, amit én egyre kevésbé tudtam tolerálni és kezelni. Lettek új barátaim és hiába próbáltam tartani vele a kapcsolatot, egyszerűen kiborított valahányszor találkoztunk. Nem ment, próbáltam vele anno beszélni is erről.

Ezért az lett a vége, hogy én jobbra ő meg balra.

2018. nov. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!