Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A haverom valószínűleg meglopo...

A haverom valószínűleg meglopott minket, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap este házibuli volt nálam. 7-en voltunk engem is beleértve és 6 haverom. Mindegyiket ismerem régről. Az este folyamán semmi rendkívüli nem történt, ittunk, zene, tánc, hülyülés... Igazából mindenki fel-alá járkált, eszembe se jutott volna hogy valaki belemászik a pénztárcámba. Reggel korán 5 körül a 6 emberből 4-en távoztak és ketten maradtak segíteni eltakarítani a romokat. Ekkor vettem/vettük észre hogy mindenkinek hiányzik pénze/cigije. Tőlem 10 ezer Ft, a másik két haveromtól 8,illetve 7 ezer. Kisvártatva a már eltávozott emberekből is mindenki jelentett eltűnéseket, összesen 37 ezer Ft hiányzott mindenki pénzével együtt.

Ez az alapsztori, a lényeg most következik. Szóval az egész társaságból én személy szerint 1 emberre gyanakszom erősen. Ő egyike volt a korán távozóknak, de a gyanúm nem alaptalan. Valahogy az ő észjárása, rafináltsága, illetőleg az, hogy mindig voltak kétes dolgai egyértelműen rá utal. No meg az, hogy egyáltalán nem volt annyira ittas, simán kifigyelhette hogy mikor nem figyelünk és akkor nekilátott. Nagyon kétségbe vagyok esve, reggel azzal fenyegettem mindenkit hogy feljelentem őket, de természetesen nem tettem meg, szerintem nem tulajdonítanának nagy dolgot neki, pláne hogy mindenkinek ott van az ujjlenyomata kb. mindenhol. Meg hát 37 ezer Ft + 3 doboz cigaretta kb. 40 000 mondjuk. De ezt a "havert" figyelni kell, mert biztos vagyok benne hogy a 6 ember közül valaki tette. Azóta több sztorival is előálltak (egymást is próbálták bemártani) de ezeket inkább hanyagoltam. A gyanúsított is elég érdekes sztorikkal jött, hogy például szerinte külsős csinálta. Ja mondom, a puszta közepén, biztos éjjel csak azért bejön valaki a full zajos házba amibe 7 ember van, hogy lopjon...

Tehát úgy érzem, hogy 1 ember jöhet szóba. 3-an is gyanakszunk rá. Próbáltam vallatni mindenkit messengeren de reménytelen. Persze az is érdekes hogy valaki elvicceli a dolgot.

Szerintetek mit lenne érdemes csinálni? Több buli nálam már nem lesz, az biztos.

2018. nov. 12. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én lazán hívtam volna a zsarukat, nem vesztesz semmit vele. Elsőre az írásod alapján ebben a bizonyos rafkós haverban nem annyira bízik egyikőtök sem, szóval őt hanyagolni kéne. Bhassza meg a pénzt ha ő lopta el, költse gyógyszerre. :) Szerintem nyugodtan bulizzatok a másik 5 haveroddal, aztán ha nincs lopás akkor egyértelmű :)
2018. nov. 12. 14:13
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Zsarut hívni és azok elintézik ,most kell a tagot megcsípni mert egyre pofátlanabb lesz .
2018. nov. 12. 14:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazából őt nem is ismerte mindenki annyira jól. Ezért is őt gyanúsították a többiek. Egy ideig nem fogunk itthon partyzni, szórakozóhelyen meg csak nem történne ilyen... Mindenesetre megátalkodott bűnöző mert képes volt hallgatni szr a gazban.
2018. nov. 12. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell feljelentést tenned senki ellen, de azért én elmesélném a rendőrségen. Legfeljebb elbeszélgetnek a tagokkal vagy megfigyelik őket.
2018. nov. 12. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan eset is, hogy a valódi tolvaj szintén bejelentette, hogy neki is hiányzik a pénze...
2018. nov. 12. 14:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez itt is megtörtént! Ő azt mondja hogy 3000 Ft hiányzott tőle. De nem viselte meg nagyon a dolog...
2018. nov. 12. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Mire fel követnék beszélnének velük feljelentés hiánya nélkül ? Ez marhaság .
2018. nov. 12. 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Most már teljesen mindegy. Ha eleve ott az ujjlenyomat mindenhol, akkor bárki lehet gyanúsított. Elég kicsinyes vagy hogy 1 embert pellengérre állítasz, holott ő is ugyanannyira gyanúsított mint a többi. Nem lehetsz valami jó haver.
2018. nov. 12. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyébként meg igen, komolyan azt hiszed hogy majd a Rendőrség a te kedvedért meg a te gyanúsítgatásaid miatt fog elbeszélgetni velük? Nagyon tévedsz.
2018. nov. 12. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Annyira imádom amikor tizenéves kisfiúk és kislányok adnak életvezetési tanácsokat. :) Persze, fussatok a rendőrségre, ott köztudottan vallatószék van meg varázspálca. :D Na akkor elárulom... a rendőrség konkrétan le sem fogja szarni, mert szabálysértési értékhatár 50e ft, az alatt még csak eljárás sem indul rosszabb esetben. Hogy mit csinálj? Ezzel konkrétan semmit. Ezt már cseszheted, ahogy a többi barátod is. Válogasd meg jobban a "baráti" köröd.
2018. nov. 12. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!