Ha nekem nem szimpatikus valaki, akkor valószínűleg én sem vagyok szimpatikus neki? Vagy ez teljesen független az én személyes ellenszenvemtől, h ő h érez velem kapcsolatban?
Sztem sok esetben kölcsönös, mert taszítják egymást a személyiségek, de nem minden esetben.
Én pl. suliból tudtam azt, hogy... én jól tanultam, mert otthonról elvárták a teljesítményt meg önmagam is maximalista vagyok. Sok tanár meg azt hitte, én nekik akarok megfelelni, és elkezdtek pofára osztályozni meg azt hitték, én imádom őket, tolerálom a dolgaikat. Pedig egy-kettőtől kb. hányni tudtam volna. Volt egy tanárunk, aki egy merő borzalom volt minden téren, egy begyöpösödött, minket a másik besúgására tanító, hülye vén kuki, aki miután már nem tanított minket, mindig hozzám ment oda puncsolni meg negédeskedni, mikor én legszívesebben elküldtem volna melegebb éghajlatra, meg hánytam a gondolattól is, hogy azt higgyék rólam, egy ilyen szenny emberrel közösködöm.
Azért nem szimpi mert nem ismered, te neki azért vagy szimpi, mert látja régi énjét benned v. Azt akivé válni szeretne pl. Tetszik neki a hangod, dumád ezért lokopédushoz, énektanárhoz megy.
A lényeg hogy érd el azt ő is volt pelenkás (Tescoban akciós), így a babák nagyon szimpik egymásnak mert ők még nagyon messze vannak a lokopédustól.
Szerintem a valódi kérdésed, hogy valaki szimpi neked, és arra vagy kíváncsi vajon kölcsönösség uralkodik -e.
Hat a mmásikra, ha érzi elfogadod őt. Jóképűnek tartod, ez jól esik az embereknek. Tehát tapasztaltam a szimpátia elérhető,, ha őszintén fordulsz a másikhoz.
Az LOGOPÉDUS (g-vel), és nem lokopédus. Alá is húzza pirossal.
Nem tudom, szerintem valamennyire biztos, hogy összefügg. Ha neked nem szimpatikus valaki, akkor az megérzi a stílusodból, hangvételedből, testbeszédedből. És itt feltételezem, hogy nem egy széles mosollyal köszönsz rá minden reggel:D Tehát ő ezt megérzi, és ezek után valószínűleg ő sem fog teperni a társaságodért, mert azt látja, hogy kcsög vagy vele, akkor minek barátkozzon?
Persze van, hogy nem, de sztem normál esetben így működik.
Nekem azok az emberek nem szimpatikusak, akiken érzem az agresszivitást,(ahogy a 8-as írta), vagy a flegmaságot, a nagyképűséget, vagy akiknek nincs humora, nem vevők az én humoromra.
Némely embernek az arcára van írva, ha agresszív, flegma, vagy ha el van szállva magától. Nők arcán még jobban látszanak ezek a jellemvonások, mert ők érzelmesebb lények. A humorérzék hiánya viszont általában nem derül ki az ember arcáról, de nők esetében vannak kivételek, amikor látszik valakin, hogy humortalan, de ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!