Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan, akit fiatalabbnak...

Van olyan, akit fiatalabbnak néznek a koránál? Nem unjátok?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy jaj majd de jó lesz nekem 20 év múlva, de addig mivan? 22 vagyok, de 17-nek néznek a babaarcom miatt, ráadásul alacsony termetű is vagyok.

Olyan megalázó, mikor állásinterjún megkérdezik hány éves vagyok... volt olyan, hogy kolléga kérdezte, és kiröhögött mikor mondtam neki, merthogy ő 15-nek nézett. Barátomra is néha furán néznek, mert ő 25 éves (korának megfelelően is néz ki), én meg kinézek vagy 16nak mellette.

2018. nov. 17. 10:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, engem is fiatalabbnak néztek mindig.

Amikor mentem az utcán a három gyermekemmel, volt aki megkérdezte, a kistesóim? Én voltam 28, a legidősebb gyerekem pedig 7 éves.

Igaz fiatalon szültem.

Most 56 vagyok,de mindenki jóval fiatalabbnak gondol.Huszonévesek simán letegeznek.Van két unokám, 50 évesen lettem nagymama, nem is túl korán, a lányom 29 volt mikor szült.Ha mondom, hogy unokáim vannak, senki nem hiszi el, mondják hogy ilyen fiatalon?

Pedig semmi extra.Nem járok se kozmetikába, se fodrászhoz, mégcsak túl fiatalosan, divatosan sem öltözködöm.

Ezt azért írtam le, tényleg örülj neki, van hátránya is, de nőként előnyösebb mint férfinak.

2018. dec. 17. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!