Ti milyen rendezvényekre szoktatok járni és milyen időközönként?
koncertekre már 2 éve nem, amióta külföldön vagyok, de otthon viszonylag sokat jártam. Diszko nálam nem téma, szorakozni inkább csak kocsmákba, az meg ugye nem számít rendezvénynek.
Párhavonta focimeccsre megyek, vasárnaponként gyülekezetbe, ritkán nagyobb vallási rendezvényekre,
voltam nagyobb politikai tüntetésen, szemétszedésen,decembertől nyelvtanfolyam heti 2x, aztán nagyjából ennyi.
Autósportok, főleg Hungaroringen, Slovakiaringen. DTM, Túraautó VB, Kamion EB, Hungaroring Classic, Blancpain GT. Illetve néha 1-1 statikus kiállítás, veteránautó kiállítás.
Ezek mellett múzeumok, Ferihegyi Aeropark, Vasúttörténeti Park, utóbbiban érdekes rendezvény napok is vannak.
Illetve Teljesítménytúrák. 25-35 km távokon. De tervezek hosszabb túrákon is indulni, 45-50 most a cél.
Koncertek, fesztiválok nálam is megvannak, valamint én aktív moziba -és színházba járó is vagyok :)
A koncertek és fesztiválok attól függnek, hogy mikor van a közelben valami olyan, ami engem is érdekel, legközelebb például december elsején fogok Fish! koncertre menni Szarvasra.
Moziba szinte minden hónapban megyek legalább egyszer, a színház pedig évente olyan 3-4 alkalom.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!