Mostani 15-16 évesek! Ti szoktatok járni bulizni, és ha igen, milyen időközönként? És isztok is?
Én se voltam, de nem is akarok.
15/F.
Soha nem voltam még, de amúgy nem is akarok :/
16/L
24 Éves vagyok és van tapasztalatom :D Mesélek kicsit hátha tanultok az én jó és rossz példáimból. Életemben először 13 évesen rúgtam be de akkor nagyon... kevésen múlt hogy ma van elől fogam mert a lépcső kemény tud lenni ha csetlés-botlás kombó után egy elbaszott fejessel ráharapsz! :D
Utána egy jó darabig nem kívántam sem a piát sem a bulizást főleg hogy otthon volt az én rákos beteg anyukám akiről gondoskodnom kellett mert apám lelépett még kiskoromban és csak én maradtam neki. Így teltek el az én 15-16 éveim. Pár év elteltével, egész pontosan amikor 18 lettem édesanyámat legyőzte a betegség és meghalt. Na innentől kezdődött a lejtő... A csapból is vodka és Wishky folyt és a drogokat is ABC sorrendben próbálgattam ki mindet... egy időre függővé is váltam. Egész pontosan 2 évre, amikor már annyira legyengült a szervezetem és a lelkem a híres másnapoktól, hogy a maradék kis erőmet arra fordítottam hogy lejőjjek minden féle szarról, mielőtt baj lesz. Felégettem a kapcsolataimat és elzárkóztam a világ elől.... legalábbis megpróbáltam de egy lány azért csak rám talált, és anélkül hogy tuda volna megmentett. A Szerelem Erősebb volt minden elvonásnál és függőségnél. A Mai Napon 4 év elteltével 7 Hetes gyönyörű egészséges kislányunk van. :) Max 1 sör meló után de sokszor abból is alkohol mentest veszek, mert vezetek.
Tehát a kérdésedre a válasz: Ne igyál, ne drogozz mert az a gáz aki csinálja és közben nem ismerik fel! És még egy jó tanács! Erős ember vagyok aki szinte mindenről leszokott önakaratából, de a dohányzásról nekem se megy... NE GYÚJTS RÁ! Hülyeség és rohadt drága!
Remélem segítettem! Szép életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!