Mit tegyek, ha nincsen sulin kívüli életem?
Figyelt kérdés
Az életem abból áll, hogy elmegyek a suliba, végigülöm az órákat és a barátaimmal beszélgetek. Aztán hazamegyek, telefonozok, tanulok és kb ennyiből állnak a hétvégék is, a barátokkal nem szoktunk összefutni sehol. Mit tegyek, hogy tartalmasabb legyen az életem?2018. nov. 11. 15:07
1/7 anonim válasza:
Kezdj el sportolni, szervezz baráti összejöveteleket, járj el szakkörökre.
2/7 anonim válasza:
#1 Kezdjen el sporolni, úgy, hogy reggel nyolctól délután négyig iskolában van... -.- Erre nem igazán megoldás sajnos.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából akrobatikázom heti kétszer^^
2018. nov. 11. 15:24
4/7 anonim válasza:
#2 nekem valahogy siekrült 12 évig...
Kérdező, szerintem próbálj meg az osztálytársaiddal vagy az akrobatikán megismert rársakkal programokat szervezni. Mindjuk elmenni megnézbi egy filmet, vagy forrócsokizni, színházba, enni egy jót. Keressetek olyan programot amihez többeteknek lenne kedve.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket^^ Amúgy egy osztálytársamat megkérdeztem, hogy találkozunk e őszi szünetben, mondta, hogy oké, de végül nem volt semmi...
2018. nov. 11. 19:12
6/7 anonim válasza:
Ilyenkor konkrétan is rá kell kérdezni. Pl megkérdezed, hogy van e kedve megnezni x filmet, ha igent mond, akkor megnezed hogy mikor és hol játszák, kinézel egy időpontot és megkérdezed, hogy konkrétan az a hely és idő jó e neki
7/7 timiandi válasza:
Syaaa.
Nekem a közösségi programok segítettek. Az egyik volt osztálytársam mondta, hogy a sulijából mennek páran a mondoconra, én meg alapból úgy volt, hogy egyedül megyek, de hozzájukcsapódtam vadidegenként. De olyan jó volt, hogy azóta is éjjel-nappal beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!