Nincsen semmi szociális életem! Szinte csak pár emberrel beszélgetek! Beszélgetést nem tudok kezdeményezni! Hogyan lehetek ilyen luzer? Van más is ilyen helyzezben? F
Menj oda, és beszélgess emberekkel.
Komolyan kezd elegem lenni, hogy a Gyakorin csak "nincsenek barátaim" és "öngyilkos leszek" témájú kérdések vannak. Ennyire lesüllyedt volna az ország?
Talán...
"Szia, hogy vagy?"
"Hallottad, hogy...?"
Istenem...
A beszélgetőpartnered nyilván válaszol. Ebbe belekérdezhetsz. Ha illedelmes, visszakérdez, hogy te hogy vagy.
Azt vágom
Csak pár mondat után nem tudom mit kell mondani!
Na mind1 nekem nem megy
A csacsogást hosszú évekbe telt elsajátítanom.
Ami fontos:
1. Figyelj a másikra, próbáld megismerni. Ha tudod, mi a hobbija, mi érdekli, akkor elég nagyon kevés kérdést feltenni, és ömleni fog a másikból a szó, te meg hátradőlhetsz.
2. Ne zárt kérdéseket tegyél fel (amire igen-nemmel lehet válaszolni), hanem kifejtős kérdéseket.
3. Nézzél érdekes híreket a neten, érdekes videókat, és mesélj róluk, ha más témád nincsen.
4. Találkozz haverokkal-barátokkal úgy, hogy közben mentek valahová, menet közben meglát az ember egy csomó dolgot, ami beszédtémául szolgálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!