Miért csinálják ezt velem? 😔 Mit tegyek?
Az iskolában valaki kikotyogta hogy meleg vagyok. Ezért mindenki bánt testileg és lelkileg, meg b#zinak hívnak... Már kedvem sincs be menni... 🙁😦
És az a gáz hogy egy kisebb településen vagyunk, ahol egy kicsit "befásultak" az emberek.
Köszönöm, a normális válaszoloknak!
És nem, nem híreszteltem el! A legjobb barátomnak mondtam el aki utána szépen elpofázta... és nem mozdulok rá senkire! Sajnálom hogy sok emberek még ma is ilyen...
#16 ebben van valami...
De az a baj szerintem akkor is céltábla lennék! 😔🙁
Én azt mondom, hogy ne válts sulit. Nem lehet mindig menekülni. A fizikai bántalmazást jelentsd. Meg fogja kapni érte az illető a magáét.
Ha ezt a helyzetet most képes leszel átvészelni sokkal könnyeben fog menni később, ha elmenekülsz a probléma követni fog.
Nagyon figyelj a környezetedre, kik azok akik nem támadnak emiatt, kik azok akik esetleg még melléd is állnának. Most derül ki kik az igaz barátaid. Rájuk támaszkodhatsz és ha nem leszel egyedül bántani sem mernek majd.
Tarts ki!
(aki meg bu**zik annak nyugodtan vágj vissza azzal, hogy aki biztos önmagában azt nem érdekli, ha a környezetében vannak melegek. A cikizéssel csak saját magát "keveri gyanúba").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!