A barátomat folyton bámulja egy csaj mit csináljak?
Egy buszon járunk vele suliba ő most 9.-es mi 11.-esek vagyunk. A kis csaj nem zavartatja magát akkor is feltünően bámulja ha ott vagyok én is vele. Ha megcsókol vagy ad egy puszit az arcomra gyorsan elfordul.
Nagyon idegesít már a barátomat eddig nem zavarta ,de ma mondta h kezd sok lenni neki is.
Már próbáltam mindent másztam a barátomra ha ott volt hangosan mondogattam h neki megyek annak aki megbamulja meg azt is latta mikor kaptam a baratomtol egy arany gyurut (neki meg nekem is egyforma van igy amolyan paros gyuru o akart ilyet mert ez osszekot minket akkor is ha tavol vagyunk) es egyszeruen semmi nem hasznal a csaj bamulja akkor is folyamatosan es mostmar egyre kozelebb ul hozzank is.
Miért, mióta tilos bárkit is bámulni?
Vegyél inkább vissza az arcodból!
Az sokkal szánalmasabb, ahogy te viselkedsz. Rámászol a tömegközlekedési eszközön a pasikádra, hogy mindenki lássa, hogy ő a tiéd. És ha ez nem lenne elég, még lejáratod magad azzal is, hogy ezt jó hangosan ki is jelented. Jó, hogy le nem pisiled mint a kutyák, hogy megjelöld a területed.
Az a szerencsétlen kiscsaj nyilván felfogta már elég rég, hogy az álompasi foglalt és azt is tudja, hogy a tiéd örökre. Gondolom tetszik neki és azért nézi (ezért van a szeme). Majd ha a pasidat nagyon zavarja, akkor majd szól neki. -.- felesleges ezzel ennyit foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!