A barátomat folyton bámulja egy csaj mit csináljak?
Egy buszon járunk vele suliba ő most 9.-es mi 11.-esek vagyunk. A kis csaj nem zavartatja magát akkor is feltünően bámulja ha ott vagyok én is vele. Ha megcsókol vagy ad egy puszit az arcomra gyorsan elfordul.
Nagyon idegesít már a barátomat eddig nem zavarta ,de ma mondta h kezd sok lenni neki is.
Már próbáltam mindent másztam a barátomra ha ott volt hangosan mondogattam h neki megyek annak aki megbamulja meg azt is latta mikor kaptam a baratomtol egy arany gyurut (neki meg nekem is egyforma van igy amolyan paros gyuru o akart ilyet mert ez osszekot minket akkor is ha tavol vagyunk) es egyszeruen semmi nem hasznal a csaj bamulja akkor is folyamatosan es mostmar egyre kozelebb ul hozzank is.
De sok "értelmes" ember van itt jézusom. Szólt neki a párom és nem áll le. Fiu lettere mit csinaljon tobbet? Verjen meg egy csajt?
Titeket nem zavarna ha már 2 hónapja MINDEN SULIS NAPON MEGALLAS NELKUL BAMULNANAK? A csaj meg hatra is fordul meg hallgatozik. Ez nem olyan bamulas h csak neha-neha ra nez hanem kimeredt szemekkel bamulja egyfolytaban. Az a beszolas meg azert volt mivel szo szerint felborit h hamarabb buszra szalljon a sofor nem 1x hatra is kuldte. Fogja magat es arrebb lok a ket kezevel.
Le tini p**saztok mindenkit de eljetek akkor mar ugy h a hetvegen kivul minden nap ezt csinaljak veletek. A masik pedig h elmondtam h egyre kozelebb ul ma elottunk ult es egesz uton hatra volt fordulva es bamulta a baratomat es ram meg ugy nezett mint akit meg akar olni.
Az ide trollkodókkal nem kell foglalkozni! Ők csak szeretnék, ha nem csak egy kéregető csöves bámulná meg őket!
Szerintem ki kell kaparni a szemét!
A kérdés az, hogy jó csaj e vagy sem,
ha igen akkor nem sok mindent tehetsz, maradj, önmagad és ha továbbra is fenn marad a szikra akkor oké
ha nem jó csaj, akkor nincs is értelme izgulni rajta
ha kb egy kaliberű veled akkor sem érdemes izgulni rajta, hiszen téged ismer, bír és elfogad, őt meg nem, ha csak nem únt beléd, akkor nem fog erősködni nála
összességében annyi, hogy nem sok mindet tehetsz egyik esetben sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!