Mi a megfelelő hozzáállás találkozás előtt?
Figyelt kérdés
Úgy állok, hozzá, hogy annyira nem érdekel mert fel vagyok készülve, hogy amint jobban megismer valszeg azt mondja, hogy inkább nem kell ez nekem :D
Annak ellenére, hogy nagyon kellemesen elbeszélgettünk korábban
Sem negatív, se túl pozitív, amolyan objektív önérzet kialakításán dolgozom az utóbbi hónapokban
:)
2018. okt. 30. 22:44
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, hogy mi zajlik le a fejedben mi előtt találkoztok először?
Kezdő randizók szoronganak, aki már gyakorlottabb az nagyjából megtanult kezelni sok szituációt amit a kezdők nem tudnak
2018. okt. 30. 23:33
3/6 anonim válasza:
Viselkedj úgy, mintha egy barátoddal találkoznál, add önmagad.
4/6 A kérdező kommentje:
jaja persze, ez nem probléma
2018. okt. 30. 23:50
5/6 anonim válasza:
nekem van egy listám, hogy mivel kell felkészülnöm, fürdés, spré, séró. ha minden rendben van a külsőmmel, akkor nem lesz gáz. nem tudom mi rossz történhet... kiderül, hogy nem vagyunk egymásnakvalók? Hát pont azért van a randi, hogy kiderüljenek ilyenek... :D
6/6 A kérdező kommentje:
arra gondoltam nyomtatok egy 10 oldalas vicc sorozatot, hogy kideruljon mennyire nagy humor bugyor vagyok
:) :) :) :) :) :)
2018. okt. 31. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!