Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lakásfelújítást ( kb.50 nm...

Lakásfelújítást ( kb.50 nm -t) ki lehet hozni teljesen egymillióból?

Figyelt kérdés

Állítólag örökölni fogok egy lakást, de ha megfeszülök se tudok összegyűjteni többet egymilliónál.

Ki lehet ebből valahogy jönni, vagy ne is álmodozzak inkább?

2018. okt. 24. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit kéne felújítani a lakáson?
2018. okt. 24. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Teljes felújítás 2 millió a minimum de inkább 3-4.
2018. okt. 24. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Második, a 3-4 millió igaz, ha mindent szakember csinál. Szerintem 1 millió forintból fel lehet egy lakast újítani, ha te csinálod saját kezűleg. Festés, szalagparketta kb 200 ezer alapanyagköltség, egy fürdő mondjuk 600 ezer szakemberrel. Azt nem tudom a konyha milyen, az azért megnyomja az árat. De ha megfelel egy egyszerű olcsó konyha, 200-300ezerbol kihozható sütővel. Szóval szűkösen kihozható, ha csak az a lényeg hogy tiszta és új legyen, nincs extra ötlet meg vágy
2018. okt. 24. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Ennyi pénz maximum egy villanyátvezetékezéshez elég. Nem hogy egy teljes felújításhoz..
2018. okt. 24. 12:11
 5/10 A kérdező kommentje:
hát nem valami bíztatóak vagytok gyerekek.....
2018. okt. 24. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Mit szeretnél?

Burkolat csere, festés, szaniterek cseréje megoldható ennyiből simán.

Beltéri ajtókat, és ablakokat nem fogod tudni kicseréltetni.

Beépített bútorok is elég drágák. De lehet már nagyon jó kész bútorokat venni, jó akciókat ki lehet fogni, és jóval olcsóbb, mint a méretre készített bútor.

Szóval tényleg tudni kéne, hogy mit szeretnél.

Én már több lakást is újítottam fel, villany vezetékeket sehol sem kellett kicserélni. Max. a kapcsolótáblát kellett modernizálni, de az nem volt nagy össze. Pár vízvezeték cseréje sem nagy összeg.

2018. okt. 24. 12:26
 7/10 A kérdező kommentje:

:)))

igen , hatos ez lesz a legjobb szerintem is.

2018. okt. 24. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha saját kézzel csinálod, akkor olcsóbb
2018. okt. 24. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire akarod felújítani. Ha elég csak tisztasági festeni (te is meg tudod csinálni), burkolni (amiből mondjuk a lamináltat szintén le tudod tenni) és bútorozni, akkor kijöhetsz ennyiből, aztán majd szép lassan felújítod a fürdőt, wc-t, csináltatsz, vagy veszel új konyhabútort, stb.

Egy alap felújításra elég, komolyabbra sajnos nem.

2018. okt. 24. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Na de mit akarsz?

Egy konyha, fürdő simán elvisz magában többet, mint 1 milla.

Igazából mondjuk a többi már nem tétel, egy lamináltat te is leraksz a haverral.

2018. okt. 24. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!