Lakásfelújítást ( kb.50 nm -t) ki lehet hozni teljesen egymillióból?
Állítólag örökölni fogok egy lakást, de ha megfeszülök se tudok összegyűjteni többet egymilliónál.
Ki lehet ebből valahogy jönni, vagy ne is álmodozzak inkább?
Mit szeretnél?
Burkolat csere, festés, szaniterek cseréje megoldható ennyiből simán.
Beltéri ajtókat, és ablakokat nem fogod tudni kicseréltetni.
Beépített bútorok is elég drágák. De lehet már nagyon jó kész bútorokat venni, jó akciókat ki lehet fogni, és jóval olcsóbb, mint a méretre készített bútor.
Szóval tényleg tudni kéne, hogy mit szeretnél.
Én már több lakást is újítottam fel, villany vezetékeket sehol sem kellett kicserélni. Max. a kapcsolótáblát kellett modernizálni, de az nem volt nagy össze. Pár vízvezeték cseréje sem nagy összeg.
:)))
igen , hatos ez lesz a legjobb szerintem is.
Attól függ mennyire akarod felújítani. Ha elég csak tisztasági festeni (te is meg tudod csinálni), burkolni (amiből mondjuk a lamináltat szintén le tudod tenni) és bútorozni, akkor kijöhetsz ennyiből, aztán majd szép lassan felújítod a fürdőt, wc-t, csináltatsz, vagy veszel új konyhabútort, stb.
Egy alap felújításra elég, komolyabbra sajnos nem.
Na de mit akarsz?
Egy konyha, fürdő simán elvisz magában többet, mint 1 milla.
Igazából mondjuk a többi már nem tétel, egy lamináltat te is leraksz a haverral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!