Reggel hány órától lehet lakásfelújítást végezni?
Elvileg 7 elött nem kezdhetnék, de ha a szakember akkor jön, nem hiszem, hogy bárki is azt mondja, hogy akkor még egy órát állj itt, hogy ne zavarjunk senkit, természetesen az órabért fizetem.
A másik meg, hogy írtad is, a gyereked nem ébredt fel - és tapasztalat szerint nem is szoktak -, ez csak téged idegesít.
Gondolom, a nagy fúrással járó munkák pár nap alatt lemennek, ezt valahogy bírd ki.
Akár 7 től is lehet.A munkavállalónak is drága az ideje.
Fizesd ki neki az első órát,jah,hogy ez sem tetszene.
Ha a te lakásod lenne felújitva,azonnal megváltozna a gondolkodás módod .Ez a munka is befejeződik egyszer,kár lenne ezért össszebalhézni egy életre.
Mikor az én kislányom ennyi ídős volt,fél 7 kor már a bölcsi felé tartottunk.Sajnos nagyon sok pici gyerek van,akinek nagyon korán kell ébredni,lakás felújitás nélkül is .
De azt irtad,a zaj ellenére is milyen jól alszik,csak téged zavar.
Tök 8 mikor jön a szakember várjon 7-ig.
Társas ház, te tolerálod, hogy dolgoznak, ő meg azt, hogy 7-kor kezd.
Egyáltalán nem normális, hogy ilyen korán kezdenek, ez a tulaj felelőssége, nem kell őket beengedni.
A 7 óra sem reális, alapesetben 8h-tól lehet környezeti zajjal járó munkát végezni, ettől a házirend sem térhet el negatív irányban.
Én ilyen esetben már szóltam az előző lakhelyen, kúltúráltan, megértőek voltak, addig csináltak mást, ami nem járt zajjal. Például elmentek anyagot venni. :-)
Ezt olvasd el:
Aztán csekkold le a ház házirendjét. Ha abban az áll, hogy 8-tól lehet felújítani, akkor beszélj velük, de szépen, konstruktívan. Ha nem használ, lehet tovább lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!