Szerintem alapvető hiányosságai vannak a témák terén, amikről beszél. Egyesek szerint milyen jó, hogy ezt elismeri. Sosem értettem ezt a fajta érvelést. Elismeri? Ugyanennyi energiával utána is nézhetne. Kábé mintha azért vennének fel a Zeneakadémiára, mert ilyen becsületesen elismerem, hogy nem értek a hegedüléshez.
2019. jún. 14. 10:11
22/29 anonim válasza:
"bárkivel bármilyen vitába bele mer állni,"
Ez az, ami eleve gyanús. Mindenhez is ért.
2019. jún. 14. 10:12
23/29 anonim válasza:
"Minek "válaszoltok" egy kérdésre, hogyha nem tudjátok miről/kiről szól a kérdés? "
Biztos Puzsértól tanulták. Ő is ezt szokta.
2019. jún. 14. 10:13
24/29 anonim válasza:
El szokta mondani, hogy legtöbbször ő nem azért vitatkozik, mert be akarja bizonyítani az igazát, hanem hogy példát mutasson érveléstechnikából, vitakultúrából. Ehhez pedig nem feltétlenül szükségesek az adott témában elmélyült ismeretek. Ha jó a vitapartner és tárgyilagos a vita, akkor a tárgyi tévedések a helyükre kerülnek maguktól.
2019. jún. 14. 14:19
25/29 anonim válasza:
Puzsér már elszállt. De ez az egész ellenzéki előválogató egy röhejes cirkusz, tarlósra vágják magukat.
2019. jún. 19. 16:21
26/29 anonim válasza:
Érveléstechnika meg vitakultúra?
Amit én eddig láttam ebből az emberből, az leginkább ordítozás volt. Az lenne a technika meg a kultúra??
2019. jún. 19. 19:44
27/29 anonim válasza:
24-es, komolyan azt mondod, hogy érvelési technikából nyújt példát, és nem kell szerinte alapismeret? Ez most valami vicc? Nem létezik olyan, hogy a hiányosságok maguktóla helyükre kerülnek. Puzsér védői néha olyan hülyeségeket tudnak mondani. Ahelyett, hogy annyit mondanál, hogy igen, ez a hibája, de azért te még szereted vagy valami. A manipuláció egyik eszköze illetve az érvelési hibák egyik példája a rossz alapismeretekből levont következtetés. Ha érettségiztél már, ezt tudnod kéne.
2019. jún. 22. 14:59
28/29 anonim válasza:
"Ha jó a vitapartner és tárgyilagos a vita, akkor a tárgyi tévedések a helyükre kerülnek maguktól."
Ez akkora hülyeség, hogy nem tudok rajta felülemelkedni.
És amúgy miért vesszük készpénznek, hogy jó a vitapartner? Pl. Antoni Rita nem tudott normálisan vitatkozni vele, de attól még, Puzsér sok hülyeséget mond a feminizmusról. Ha egyszer talál egy hülye vitapartnert, akkor nem jelent az semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!