Ti mit gondoltok Puzsérrol?
Eleinte szimpatikusnak tűnt, de már egyre jobban felidegesít. Egy szorongásos, frusztrált, kisebbségi komplexusos sérült embernek gondolom.
Ti mit gondoltok?
Tényleg szorongásos és frusztrált és komplexusos, de ezt soha nem tagadta, sőt beszél róla és dolgozik magán és a problémáin,jó példát mutatva ezzel más frusztrált és szorongó embereknek, akik rengetegen vannak.
Én szeretem a humorát nagyon. Nem értek egyet minden elképzelésével, és néha már fárasztó, amikor hosszasan monologizál, de olyankor elkapcsolom.
A sznobjektíves 10es listával nem nagyon szoktam egyetérteni, de ő egy 40-es pasi én meg egy 20-as években járó nő vagyok, szóval ez nem is olyan érdekes.
Számomra jó értékeket képvisel és nem akarja magát tökéletesnek feltüntetni, mégis kiáll amellett, amiben hisz
Hát igen, a túl sok szereplésnek mindig ez a mellékterméke. Én csak az aput szoktam követni, meg a rádióműsorait. Evés közben, meg amikor döglök a padlón, jó ilyeneket hallgatni. Engem is sokszor felidegesítene, de a műsoraiban, hál istennek vannak vendégei, akik ilyenkor közbe szólnak, és akkor megnyugodik az én lelkem is.
Egyébként ő is mondta valahol, meg én is úgy gondolom, hogy a hét mesterlövésze volt a legjobb műsora, meg ott még egyébként is tök friss volt az egész, meg magyar politikáról sem volt szó. Szerintem pl, az egyik téma amit mellőzhetne az a magyar politika. Meg a zene.
Puzsér egy művelt, széles látókörű figura, aki bárkivel bármilyen vitába bele mer állni, és ezekben a vitákban jól tudja képviselni az álláspontját.
Jó a beszélőkéje, de ezt - a politikusokkal ellentétben - nem hasba akasztásra használja, hanem az érvei minél alaposabb kifejtésére. Neki ugyanis mindig vannak érvei, és ezek az érvek gyakorlatilag mindig megállják a helyüket.
Néha túlzásba viszi a magyarázatot és a viták során ugyanazt az érvet - feleslegesen - egymás után többféle megfogalmazásban is tálalja.
A vitát képező témákban mindig rendkívül felkészült. Markáns véleményét előszeretettel szegezi egyre hevültebb stílusban ellenfelének. Ez a két tulajdonsága a vitákban nehéz, sőt legtöbbször legyőzhetetlen ellenféllé teszi.
Meglátásai gyakran helyeznek új megvilágításba egy-egy témát, bizonyos szempontból mondern kori filozófusként is lehet tekinteni személyére.
Ami a kérdésben felvetett pszichés problémára vonatkozik: ha frusztráció, szorongás és komplexusos problémák alapján kéne kategorizálni az embereket, akkor kis hazánk 90 százalékát pszichiátriai intézetekbe lehetne utalni..
Igen, Puzsér valóban sérült. Ahogy én is. Meg valószínűleg te is. Ez itthon nem annyira egyedi:D
De foglalkozik ezzel. Jár terápiára is.
Egyébként ambivalens figura. Nagyon bírom mert olyan hadjáratokba kezd amit senki más nem hajlandó elvégezni. Vagy egyszerűen csak nem kompetens ahhoz, hogy elvégezze.
Hajdú, a reklámok, a fogyasztói társadalom, a kádári romantika, a vallásos szintre mutálódott ateizmus, mind-mind terítékre kerülnek nála. És kiválóan száll bele páros lábbal az említett témákba.
Viszont sokszor a megfelelő háttérismeretek nélkül is robban a bomba:S
Tetten érhető ez a TV2 Batmanes beszélgetésében, vagy mikor a rádiós műsorában japánról értekezett.
És még a legnagyobb Puzsér rajongóknak is látni kellene, hogy azért sokszor a szalmabáb érvelést keményen tolja. Ez vegyítve az ő stílusával egyenlő azzal, hogy azelőtt végez a másik féllel, hogy az egyáltalán érvényesülhetett volna. Sajnos ezt én is űzöm. De igyekszem rajta változtatni. Ő nem tudom hogy van ezzel:D
Apropó önkritika... Nem képes beismerni a tévedéseit, vagy bagatellizálja azokat. Ez sem épp előnyös tulajdonság.
De tény és való, hogy széleslátószöggel és stabil világnézettel rendelkező egyén, akinek helyén van a szíve és nem szekértáborokban gondolkozik, ellenben az emberek nagyobb részével.
Én drukkolok neki, mint főpolgármester. A tévékben igyekeznek lejáratni. Nem ezt érdemli mikozben egy ilyen nemes ügy érdekében indul el a választásokon.
Igazad van, annak az embernek a társasága rossz hatással lehet rá. Egy ideje nem hallom trágárkodni, mióta bejelentette, hogy indul a választáson, azóta egyáltalán nem.
"Puzsér egy művelt, széles látókörű figura, aki bárkivel bármilyen vitába bele mer állni, és ezekben a vitákban jól tudja képviselni az álláspontját.
Jó a beszélőkéje, de ezt - a politikusokkal ellentétben - nem hasba akasztásra használja, hanem az érvei minél alaposabb kifejtésére. Neki ugyanis mindig vannak érvei, és ezek az érvek gyakorlatilag mindig megállják a helyüket.
Néha túlzásba viszi a magyarázatot és a viták során ugyanazt az érvet - feleslegesen - egymás után többféle megfogalmazásban is tálalja.
A vitát képező témákban mindig rendkívül felkészült. Markáns véleményét előszeretettel szegezi egyre hevültebb stílusban ellenfelének. Ez a két tulajdonsága a vitákban nehéz, sőt legtöbbször legyőzhetetlen ellenféllé teszi.
Meglátásai gyakran helyeznek új megvilágításba egy-egy témát, bizonyos szempontból mondern kori filozófusként is lehet tekinteni személyére.
Ami a kérdésben felvetett pszichés problémára vonatkozik: ha frusztráció, szorongás és komplexusos problémák alapján kéne kategorizálni az embereket, akkor kis hazánk 90 százalékát pszichiátriai intézetekbe lehetne utalni.."
Köszönöm a megfogalmazást! Egyet kell hogy értsek:)
Mellesleg a neurozisárol nem tehet. A leggyakoribb mentális betegség. Még dolgozik rajta,szóval nyugi. Ez miatt ne bántsátok. Egyébként nagyon sokszor beszélt már a neurozisának okáról. Nézzétek meg valamelyik linket,aztán nyomorékozhatjátok a stílusa miatt. Csakhogy a videó után már nem lesz pofátok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!