Szoktatok egyedül bulizni menni? Milyen?
Figyelt kérdés
A követező hetekben lesz majd az egyetemi gólyabálunk. Alapból nem járok bulizni, viszont ide szerettem volna elmenni, mert ilyen úgyis csak egyszer van az ember életében (legalábbis az első) és szerintem egy tök jó élmény, emlék lehet. Már vártam, hogy majd tök jó lesz, beszélgetünk, iszogatunk stb., kinéztem a ruhámat is meg minden. Viszont a barátnőm (egyedül őt ismerem a városban), akivel mentem volna szólt, hogy ő mégsem tud eljönni.... Így viszont egyedül mennék. Mármint nyilván a szaktársaim közül is mennek többen, de eddig még nem találtam olyat, akivel tényleg jól kijönnék és a nagy részüket még nem is ismerem közelebbről, max. váltottunk egy-két szót. Így viszont nem tudom, hogy elmenjek-e. Szeretnék elmenni, mert ilyen tényleg csak egyszer van, viszont nem tudom, hogy így mit kezdenék magammal... A fellépők nem kifejezetten érdekelnek, táncolni sem szeretek, szóval tényleg ezt a barátnős-kikapcsolódós-lazulós-iszogatós-dumálós stb. részét vártam, de ez sajnos nem lesz. Elmennétek a helyemben?2018. okt. 21. 23:31
1/2 anonim válasza:
Persze, menj el, legfeljebb otthagyod, ha nem érzed jól magad. Nem veszíthetsz semmit.
2/2 anonim válasza:
igen. más mint valakivel. de ha bem ismersz másokat az jó is mert bátrabvan kísérletezhetsz. pont mert nem ismernek. ha csak nézegeted az emberekwt az sem ciki mert nem ismernek. de táncolhatsz is olyan kreténül ahogy csak akarsz. lehetsz fura. stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!