Gáz, ha nincs facebookom? 16/L
Az osztályban többen is furcsállják, hogy nem csináltam magamnak még facebookot, de engem nem annyira izgatnak ezek a közösségi oldalak. A barátnőimmel úgyis sokat lógunk együtt és telefonon szoktam beszélni velük. Meg jönnek ezzel, hogy regisztráljak, mert hogy tök sok likeot kapnék ha tennék fel képeket. Hát nem tudom, engem pont hogy zavarna, hogy nem tudom ki mindenkihez jut el és hogy mindenféle fiúk küldözgetnék egymásnak. Meg nekem amugy is többet ér egy jó szabadidős program a barátnőimmel, mint likeok képekre.
Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről. Van még rajtam kívül itt ilyen korombeli?
Nekem tavaly lett, de nyár óta be se léptem.
Idegtépő volt, hogy mindenki rámírt, mintha nem lett volna már magánszférám.
Én utálom a fészbúkot, bevallom.
De örülök hogy ilyet olvasok ! Én úgy jöttem fel hogy nem volt facebook (iwiw volt talán de akkor már idősebb voltam)
Nem bent ültünk egész nap a házba, nem a telefont nyomtuk egész nap és nagyon jó volt .
Nem gaz hogy nincs neked , hidd el nem mindenkit talalsz meg ott. Ha neked így jó,mással ne foglalkozz:)))))
Nekem is nagyon sokáig nem volt, ha valami fontosabb infót tettek fel az osztálycsoportba, akkor a barátnőm megmutatta.
Végül csináltam egy fiókot, de csak arra a minimális kommunikációra, ami szükséges.
Képeket kábé minden második szökőévben teszek fel :)
Dehogy gáz, én idén csináltam az egyetem miatt.
L/20
"Gáz, ha nincs facebookom?" Nem gáz.
"Az osztályban többen is furcsállják" ezt szakmai nyelven a kortárcsoport nyomásának nevezik.
" tök sok likeot kapnék ha tennék fel képeket" Van ennek értéke a te szemedben? Likeokat kapni?
"engem pont hogy zavarna, hogy nem tudom ki mindenkihez jut el és hogy mindenféle fiúk küldözgetnék egymásnak" Ez a privátszféra védelme. Kévés 16 éves gondol erre, érettebb vagy a korodnál.
"Meg nekem amugy is többet ér egy jó szabadidős program a barátnőimmel" Az offline élet a valódi élet, az online pedig annak egyfajta "ócsított" pótléka.
Nem vagy egyedül, vannak páran az osztályomban még, akik Facebook cölibátusban élnek.
Különben a legtöbb ember amúgy se lép be rendszeresen, és nem ritka, hogy valakiről nincs fent kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!