Idegesít, ha valaki úgy beszél hozzám hangosan, hogy azt mások is hallják. Velem van a baj?
Legyen az busz, sorbanállás vagy a lépcsőházból lefelé/felfelé jövet engem baromira zavar, ha az akivel vagyok hangosan beszél hozzám vagy kérdezget úgy hogy azt esetleg mások is hallják. Természetesen a Tesco pénztárnál az "elfelejtettünk sonkát venni, szaladj már vissza gyorsan" és ehhez hasonlókkal semmi bajom nincs. Leginkább a sztorizgatás zavar olyan helyen ahol többen is hallják és mivel unatkoznak (sorbanállnak, buszon ülnek) akaratlanul is odafigyelnek (ez alól én sem vagyok kivétel). Szóval a fölösleges locsogás ami idegesít, főleg ha hangos nevetésekkel is meg van fűszerezve.
Szóval a lehetőségek:
1. Vannak olyan típusú emberek akiket ez zavar és ez teljesen normális.
2. Kezeltessem magam.
Tipikus. Ha beszélek és jönnek szembe az utcán én is elhallgatok :D Egyik haveromnál vettem még ezt észre aki amúgy nem egy introvertált ember, de mikor mesélt valamit és szembe jöttek már előre mondta, hogy "várj majd mindjárt" és folytatta.
Mikor ezt megláttam ma, egyből az jutott eszembe hogy na kb. erre gondoltam amikor kiírtam ezt a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!