Miert tortenik ez?
Altalanosban egy kis senki voltam sose figyelt ram senki mivel csoppet csunyacska voltam meg duci. Azota 3 evvel kesobb a gimnaziumban tortent valami velem mert lefogytam a hajam megnott nem kell mar szemuveget se hordanom es felelmetesen joval nepszerubb lettem mint voltam regen. Ezzel nem is lenne baj. Csak h regen rengeteg baratom/baratnom volt most meg alig van 1-2 ember. Igazabol igaz baratom nincs is csak a paromat tudom annak mondani (mint legjobb barat es szereto egyben). A 11 eve tarto baratsagom is hanyatlik egy heten alig beszelunk 2 szot a lannyal sose hivnak sehova elmennek nelkulem , es kibeszelnek ,mint az ovodaban. Van h egyik percben semmi baj a masikban meg az arcomba vagjak h megvaltoztam (ami igaz is mert a kulsom rengeteget es egy picit magabiztosabb is lettem de a belsom ezen kivul nem valtozott).
A masik pedig h megyek az utcan es idegenek koszongetnek ram ugy h tudjak a nevem. Meg a parom most jelentkezett at uj suliba ahol szakmat tanul es csak srac osztalytarsai vannak es kb az osszes tudta a nevem es ez nem tetszik nem akarom ezt. Instagrammon es facebookon is naponta irkalnak nekem idegen sracok. A parom emiatt is feltekenykedik allandoan. Tudom h az lenne a megoldas ha letorolnem magam a kozossegi oldalakrol de ez olyan igazsagtalan h masnak is van es megse zaklatjak. (Azt hozzateszem h nem nagyvarosban elek es egy kozepes meretu varosban tanulok ahol 1 gimnazium es 2 szakiskola van meg 3 altalanos suli.)
A "barátaid" miatt ne aggódj, valószínűleg nem lehettek túlságosan igazi barátok, ha kibeszélnek stb. Csak irigyek rád hogy megváltoztál és sokkal szebb lettél :)
Akik pedig instagrammon és facebookon írogatnak azokat koptasd le vagy tiltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!