Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert tortenik ez?

Miert tortenik ez?

Figyelt kérdés

Altalanosban egy kis senki voltam sose figyelt ram senki mivel csoppet csunyacska voltam meg duci. Azota 3 evvel kesobb a gimnaziumban tortent valami velem mert lefogytam a hajam megnott nem kell mar szemuveget se hordanom es felelmetesen joval nepszerubb lettem mint voltam regen. Ezzel nem is lenne baj. Csak h regen rengeteg baratom/baratnom volt most meg alig van 1-2 ember. Igazabol igaz baratom nincs is csak a paromat tudom annak mondani (mint legjobb barat es szereto egyben). A 11 eve tarto baratsagom is hanyatlik egy heten alig beszelunk 2 szot a lannyal sose hivnak sehova elmennek nelkulem , es kibeszelnek ,mint az ovodaban. Van h egyik percben semmi baj a masikban meg az arcomba vagjak h megvaltoztam (ami igaz is mert a kulsom rengeteget es egy picit magabiztosabb is lettem de a belsom ezen kivul nem valtozott).

A masik pedig h megyek az utcan es idegenek koszongetnek ram ugy h tudjak a nevem. Meg a parom most jelentkezett at uj suliba ahol szakmat tanul es csak srac osztalytarsai vannak es kb az osszes tudta a nevem es ez nem tetszik nem akarom ezt. Instagrammon es facebookon is naponta irkalnak nekem idegen sracok. A parom emiatt is feltekenykedik allandoan. Tudom h az lenne a megoldas ha letorolnem magam a kozossegi oldalakrol de ez olyan igazsagtalan h masnak is van es megse zaklatjak. (Azt hozzateszem h nem nagyvarosban elek es egy kozepes meretu varosban tanulok ahol 1 gimnazium es 2 szakiskola van meg 3 altalanos suli.)

2018. okt. 6. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Örülj a változásnak, mert pozitív irányba változtál és ez előnyödre válhat. A változás úgy tűnik a régi barátaidnak nem tetszik talán most féltékenyek rád, mert te népszerűbb lettél. Ideje mások felé nyitni új barátságot kötni. A változásod magával hozta ennek szükségét, mivel te más lettél a környezeted viszont ezt nehezen fogadja el. Közösségi oldalon be tudod állítani, hogy ne tudjon mindenki üzenetet küldeni. Ennyire te vagy a téma a környéken, hogy mindenki tudja a nevedet?
2018. okt. 6. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, mert elég sok lány barátja írt nekem és ők meg elhordtak engem mindennek.
2018. okt. 6. 12:35
 3/3 anonim válasza:

A "barátaid" miatt ne aggódj, valószínűleg nem lehettek túlságosan igazi barátok, ha kibeszélnek stb. Csak irigyek rád hogy megváltoztál és sokkal szebb lettél :)

Akik pedig instagrammon és facebookon írogatnak azokat koptasd le vagy tiltsd le.

2018. okt. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!