Régi GYIK tagok. Miért vagytok még itt?
Nem unjátok már a sok hülye kérdést? Vagy ti is unalomból jártok ide?
Milyen néven futnak régi GYIK esek?
2009-es tag vagyok.
Régen volt egy kultúrája az oldalnak, a tudomány kategória fogott meg nagyon.
Mostanában már inkább csak 1-2 engem érdeklő kérdésre válaszolok havonta.
Ha valaki tudja hová mentek az emberek kérem vigyen magával :D
(mondjuk az menő hogy a 75%-om semmilyen egyszeri válaszom leszavazása nem tudja megmozdítani)
"Azért, hogy ha válaszolok arra hogy miért vagyok még itt, leértékeljék a válaszomat." - Nem szoktad még meg ennyi idő után? :-D
Mellesleg állítólag egyesek nem is nézik, mit értékelnek le, csak így próbálnak előrébb kerülni a ranglistán. Én nem is figyelem.
utánanéztem, és jesszus, már lassan 10 éve vagyok itt! nem folyamatosan persze, van, hogy hónapokig fel sem nézek.
Alapvetően unatkozásból jövök, meg persze azért is, mert hátha tudok valakinek segíteni. Mindig próbálok kedves és hasznos dolgokat írni, de ha valaki bánt másokat, akkor azért leállítom, és nem mindig udvariasan. Azt is szoktam időnként jelezni, ha valaki nagy hülyeséget ír.
Néha teszek fel kérdést is, de nem jellemző.
2009 óta vagyok tag, és azóta is aktív :D
Unaloműzésre nem rossz.
Az osszes eddigi hozzaszoloval egyetertek; nevetni, kikapcsolodni, neha valaszolni jarok ide.
Viszont aruljatok el kerlek, hol a feneben lehet megnezni hogy miota vagyok itt...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!