Nagyon kövér vagyok. Elmerjek így menni koncertre?
Barátnőm hívott magával metal koncertre. Szerinte a rockerek / metalheadek kedvesek, ugyanakkor csak szép, csinos, vékony lányokat látok az eseménynél is. Félek, hogy sok megvető tekintettel fogok találkozni és kicikiznek. Persze tudom, hogy a zene / saját társaság miatt mennek általában, akkor is nagyon para sok jó külsejű ember között szórakozni...
A koncert néhány nap múlva lesz, szóval a "fogyj le" itt nem sokat segít. Hozzászoktam a negatív véleményekhez, ugyanakkor most folyamatosan rossz a hangulatom ergo nem tudom megmosolyogni őket és fogalmam sincs, hogy megkockáztassam-e ezt az egészet.
Ha valamit reklámozni akarnak, ahhoz általában gyereket, állatot, vagy jó csajt/pasit "használnak". A party fotóknál is általában a jó csajok vannak többségben. Egyszerű reklámfogás.
Ebben ennyi van, nem több. Nem azért vannak ott ők, mert a koncert csak a vékonyaké. Hanem mert jó csajokkal elég jól el lehet adni szinte bármit. Ne foglalkozz mással, ha eddig nem volt problémád magaddal, akkor most se legyen emiatt. Menj el arra a koncertre, és érezd jól magad! :)
Edzeni menjél ne koncertre.
Ha szégyenled, hogy kövér vagy akkor tegyél ellene. Nem fogod jól érezni magad ha már felmerült ez a kérdés
A rockerek pont leszrják a külsőt.
A közhiedelemmel ellentétben százalékos arányban köztük van a legtöbb normális ember (99,9%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!