Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért érzem rosszul magam emiatt?

Miért érzem rosszul magam emiatt?

Figyelt kérdés
Lany vagyok, 22 eves, kicsit koverkes es nem olyan szep/atlagos az arcom. Vannak fiu barataim, akik nagyon jol neznek ki es nagyon szepek a baratnoik is. Nem tetszenek, nem ez a gond. Csak en mar sokszor szegyellem magam azert, ahogy kinezek, es, hogy ilyen vagyok. Most probalom leadni a felesleget, akkor talan jobban fogom magam erezni. Szeretek veluk lenni, de mindig attol felek, hogy mit gondolhatnak rolam vajon. Szeretnek en is szep lenni. Mit csinaljak?
2018. szept. 8. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne másoknak próbálj megfelelni. Szerintem nagyon is jól áll egy nőnek hogy nem csontsovány.

21/f

2018. szept. 8. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok én is, ilyenkor általában pironkodok, vagy erőt veszek magamon és belátom hogy ez csak egy baromság amit beképzelek és el is múlik a szégyenérzet.

Fejben dől el, hidd el hogy szép vagy.

2018. szept. 8. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!