Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Te mi minden voltál már netes...

Te mi minden voltál már netes vitákban?

Figyelt kérdés
Én megkaptam már, hogy nőgyűlölő, impotens, magányos vénlány, hogy a rabszolgáimból gazdagodtam meg (esküszöm, ezt írták), irigy csóró proli, pénzes sznob... meg persze a klasszikus sértéseket, amik inkább káromkodásnak számítanak. Veletek volt valami izgalmas? :)
2018. aug. 20. 18:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
lúzer szűzfiú (együtt nem igaz:), közmunkás, kisfarkú, impotens, alacsony, agyhalott, magyarul nem tudó..
2018. aug. 20. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Hülye gömbhívő :D nem is értem hogy tudtam leállni vitatkozni egy laposföldessel :D
2018. aug. 20. 21:26
 13/16 Estádio de Felchút ***** válasza:
80%
Fidesznyik, gyurcsányista, széljobber, büdöskomcsi, felcsúti cigány, migránssimogató, rasszista, náci, libbant agyú, soros hímringyója, orbán csicskája - csak az elmúlt hét termése.
2018. aug. 20. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Mondták már, hogy soha nem lesz nőm, és öregkoromban majd vakarhatom a p...eim.

Ebben a szomorú csak az, hogy egy heteró lány vagyok.

2018. aug. 20. 23:58
 15/16 anonim ***** válasza:
34%
Rasszista is meg fehérgyűlölő is, b*zik*csög (egybe. Megjegyezném lány vagyok), férfigyűlölő femináci, a zsidó háttérhatalom csak úgy egymagamban... Na meg aztán voltam már egyetlen beszélgetés keretében muszlimgyűlölő és iszlamista migránssimogató is, valószínűleg nem vették észre hogy több választ is írtam.
2018. aug. 22. 15:59
 16/16 A kérdező kommentje:

Gyönyörű, egyik szebb, mint a másik. :D

Esetleg aki a piros kezet nyomkodja, nem állna le? Minden válasz a kérdésemhez kapcsolódik, mit kell rajtuk lepontozni?

2018. aug. 23. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!