Te mi minden voltál már netes vitákban?
Figyelt kérdés
Én megkaptam már, hogy nőgyűlölő, impotens, magányos vénlány, hogy a rabszolgáimból gazdagodtam meg (esküszöm, ezt írták), irigy csóró proli, pénzes sznob... meg persze a klasszikus sértéseket, amik inkább káromkodásnak számítanak. Veletek volt valami izgalmas? :)2018. aug. 20. 18:41
11/16 anonim 

válasza:

lúzer szűzfiú (együtt nem igaz:), közmunkás, kisfarkú, impotens, alacsony, agyhalott, magyarul nem tudó..
12/16 anonim 

válasza:

Hülye gömbhívő :D nem is értem hogy tudtam leállni vitatkozni egy laposföldessel :D
13/16 Estádio de Felchút 

válasza:

Fidesznyik, gyurcsányista, széljobber, büdöskomcsi, felcsúti cigány, migránssimogató, rasszista, náci, libbant agyú, soros hímringyója, orbán csicskája - csak az elmúlt hét termése.
14/16 anonim 

válasza:

Mondták már, hogy soha nem lesz nőm, és öregkoromban majd vakarhatom a p...eim.
Ebben a szomorú csak az, hogy egy heteró lány vagyok.
15/16 anonim 

válasza:

Rasszista is meg fehérgyűlölő is, b*zik*csög (egybe. Megjegyezném lány vagyok), férfigyűlölő femináci, a zsidó háttérhatalom csak úgy egymagamban... Na meg aztán voltam már egyetlen beszélgetés keretében muszlimgyűlölő és iszlamista migránssimogató is, valószínűleg nem vették észre hogy több választ is írtam.
16/16 A kérdező kommentje:
Gyönyörű, egyik szebb, mint a másik. :D
Esetleg aki a piros kezet nyomkodja, nem állna le? Minden válasz a kérdésemhez kapcsolódik, mit kell rajtuk lepontozni?
2018. aug. 23. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!