Miért nem vonzanak már az ilyen dolgok?
Én 21életévem alatt sose vágytam erre
Nem mindenki leli benne az örömét
Egy beülős pub ahol lehet beszélgetni és igy kortyolni valamit, hogy közben nem nyomják a fülembe dobhártya szakadásigaz rnb-t és nem szétdrogozott csajok rázuák pénzes külföldieknek külön vip székelben amit nézni kell. Ezen stilusu helyekre mind kegélni memnek. Vagy eszméletlenségig piálni és utána csodálkozni b mindrn elbaszódott de nem emlékeznek semmire.
Még falunapokra is szívesebben megyek Pestről :D
Valószínűleg azért nem vonzanak, mert vagy megvolt az efféle élményadagod, vagy nem is a te világod.
De ezek nem korfüggőek, hanem habitus és igényfüggő.
Csak egy kis önsztori, hogy érzékeltessem:
Fiatal srác koromban szolíd, zárkózott élet, csak vágyás a bulizó életre.
Majd fiatal felnőttként, huszonévesen valósult meg. Bulik, haverok, stb.
Majd 26 voltam, tehát ugyan fiatal, bár pl nálad idősebb, amikor ennek végeszakadt. Lett egy párkapcsolatom, a lány nem szerette a bulizást, egy darabig erőltettem, de aztán már nem.
41 éves(!) voltam, amikor 15 év után szétmentünk.
No ekkor én úgy belecsaptam a lecsóba, huszonéves haverokkal vettem körül magam (szerencsére abszolút nem a koromnak megfelelően nézek ki) és buli buli hátán, kb másfél-két évig ment, hogy nem volt hétvége amikor ne mentünk volna. Veretések, berúgások néha, csajozgatás stb, sok dolog bejátszott. Aztán ezzel a nagyon fiatal társasággal megszakadt a kapcsolat, fiatalabb, de korban hozzám közelebb álló barátok lettek fókuszban, akikkel ritkábban, ám minőségibben kezdtem szórakozni járni. Ekkor a bulizások lecsökkentek úgy átlag havi, kéthavi egyre. Most 46 vagyok, néha rámjön még, de úgy félévente kb. Idén egyszer voltam a Liget Club-ban, szerencsére vittek, hoztak, tudtam inni, kicsit megvolt a régi feeling. De nem igénylem már én sem. Kiéltem ezeket a dolgokat. A buli jó, de pl azzal nem tudok azonosulni, hogy még 4 éve is a kilencig ingyenesség miatt aránylag korábban elkezdődtek a bulik, ma meg már inkább hajnalban. Másnap olyan kómás vagyok és csak fetrengek. A nagyon sok éjszakázást egyszer anno meg is bosszulta a szervezetem, nem hiányzik.
Amit tehet az ember, hogyha az igényeinek megfelelően szórakozik, nem megy bele mondjuk csak azért buliba, mert hívják, holott kedve sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!